MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Elsírta magát a kamerák előtt a Győri ETO klasszis kézilabdázója

Elsírta magát a kamerák előtt a Győri ETO klasszis kézilabdázója

24.hu

„Csalódott vagyok, mert azt hiszem, meg tudtuk volna csinálni."

A hétfői, ljubljanai mérkőzésen a szlovének nagyszerűen játszottak, az első félidőben három góllal is vezettek, de még az 51. percben is náluk volt az előny 21-20-ra. A hajrát azonban a norvégok bírták jobban és a tíz góllal záró Henny Reistad vezérletével megfordították az állást.

A mérkőzést követően a vesztes csapat sztárja, a Győri Audi ETO KC jobbátlövője, Ana Gros elsírta magát a kamerák előtt.

Nagyon szomorú vagyok, mert úgy gondolom, hogy olyan nagyszerű lehetőséget szalasztottunk el, amilyenre talán soha többé nem lesz példa. Csalódott vagyok, mert azt hiszem, meg tudtuk volna csinálni. De sajnos ilyen a sport, és csak gratulálni tudok Norvégiának – mondta a dán Tv2-nek.

Gros kiemelte, hogy a közönség sokat segített, és szerették volna őket megajándékozni egy bravúrgyőzelemmel.

„Számunkra fantasztikus, hogy itthon játszhatjuk ezt a tornát. Szóval csak szomorú vagyok, bocsánat…” – mondta elharapva a mondat végét, mert nehezen tudta visszatartani a könnyeit.

A 31 éves játékos egyébként 13-13-nál megszerezte 687. gólját (ehhez később még hármat hozzátett, azaz jelenleg 690-nél jár) amivel minden idők legjobb góllövője lett a szlovén válogatottban, miután túlszárnyalta Tanja Oder 686 gólos teljesítményét.