Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Csapatszellemmel és elkötelezettséggel megbízható munkaadóvá válni

Csapatszellemmel és elkötelezettséggel megbízható munkaadóvá válni

SOLVARO Kft.

A SOLVARO Kft. a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától a megbízható munkaadó kinevezést kapta.

A biztonság és a kiemelt teljesítmény minősítése

A SOLVARO-nál büszkék arra, hogy olyan nagy cégeknek gyártanak fém termékeket, mint a Fendt, JCB vagy az MAN. Éppúgy büszkék arra, hogy egymást követően már másodszor lettek kitüntetve a modern, haladó és családias munkakörülmények miatt. A vállalat a feladatait nagyon megbízhatóan, csapatszellemben, nyitottan az újdonságok irányába, és különleges odaadással végzi. Aki megbízható, elkötelezett, az illik a SOLVARO csapatába, lehet fémipari szakember, ill. gépkezelő, vezető, vagy akár tanuló.

A SOLVARO sokoldalú feladatot kínál fémipari szakembereknek

A dolgozókon múlik a különbség!

„Gépparkunk a legújabb technikával rendelkezik, a lézerektől a robotokig“ – mondja Kövecses Dániel, aki a SOLVARO Kft. gyárvezetője Szekszárdon, „mégis a dolgozók azok, akik a tudásukkal a legjobbat hozzák ki a gépekből“. A jó alkalmazottaknak szívesen ad a cég többet. Ez lehet továbbképzés vállalása, vagy átlagon felüli munkateljesítmény, aki elkötelezett, azt jutalmazzák.

Aki megbízható és elkötelezett, illik a SOLVARO-hoz

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, információt kaphat a www.solvaro.hu weboldalon, vagy jelentkezzen e-mailben human@solvaro.com illetve telefonon a 36 74/504-007 számon.