MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Cristiano Ronaldo és a leendő szomszédok

Cristiano Ronaldo és a leendő szomszédok

infostart.hu

Megvásárolná csak azért, hogy aztán azt ledózeroltathassa.

Az ötszörös aranylabdás labdarúgó Calcais mellett épülő ultramodern otthonának szomszédságában egy golfklub komplexuma található, ami miatt Ronaldóék nem élvezhetik maradéktalanul a nyugalmat és kilátást az épülő luxusházban. A portugál klasszis azt tervezi, visszavonulását követően itt telepszik le párjával, Georgina Rodríguezzel és öt gyermekével.

Hírek szerint a dollármilliárdos futballista viszont megvásárolná a szóban forgó ingatlant csak azért, hogy aztán azt ledózeroltathassa – írja az Index, személzve a The Sunt.

Mint olvasható, a golfklubnak sem kell kétségbeesnie, Cristiano Ronaldo ugyanis felajánlotta, hogy segít áttelepíteni egy másik helyszínre az egész komplexumot, épületekkel, pályákkal és parkolókkal együtt, a lényeg, hogy az épülő birtoknak megmaradhasson a kellő elzártsága a külvilágtól.

A portugál sztár kérése miatt a tárgyalások megkezdődtek a futballista ügyvédjei és a Oitavos Golf Club tulajdonosa, Miguel Champalimaud között, amely során a Ronaldót képviselő jogász szerint nem számít a pénz, ügyfelének mindent megér a nyugalom. Ennek ellenére nem tudni, sikerült-e már megegyezésre jutniuk a feleknek, és amennyiben igen, milyen feltételek mellett állapodtak meg.