MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Benzema ügynökének kemény bírálata

Benzema ügynökének kemény bírálata

m4sport.hu

Az ügynök kiakadt azon, hogy a remek szezont futó francia nem került a legjobb tizenegybe.

Hétfőn este, Zürichben tartották a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) The Best gáláját, ahol többek között az év álomcsapatát is összeállították. Karim Djaziri, a Real Madrid csatárának, Karim Benzemának az ügynöke kiakadt azon, hogy a remek szezont futó francia nem került a legjobb tizenegybe.

“Az, hogy nem tették be Benzemát a legjobb tizenegybe az a labdarúgás iránti tisztelet teljes hiánya, de tudjuk, hogy a FIFA-t már nagyon régóta a futball aggasztja a legkevésbé”- olvasható az ügynök Twitter-oldalán.

Az tagadhatatlan, hogy a 34 éves francia már egy ideje kimagasló formában játszik a királyiaknál, ahogyan a válogatottban sem lehet rá panasz, de a szövetség által összeállított támadósor elég erősnek mondható, Lionel Messivel, az év játékosának választott Robert Lewandowskival, a legnagyobb tehetségnek kikiáltott Erling Haalanddal és a gálán különdíjas Cristiano Ronaldóval. Még a Liverpool klasszis szélsője, Mohamed Szalah sem fért be a legjobbak közé, pedig Benzemához hasonlóan ő is kirobbanó formában játszik.