Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
„Az új helyzetekhez alkalmazkodni kell, ez a siker titka!”

„Az új helyzetekhez alkalmazkodni kell, ez a siker titka!”

Belotti Építőipari és Kivitelező Kft.

„Cégünk jövőképe nagyon pozitív. Sok tapasztalatot szereztünk, amiből még többet tanultunk és fejlődtünk."

Rédai Tibor, a Belotti Kft. ügyvezetője, építészmérnök, szerkezettervező építészmérnök, építőipari kármegelőzési szakmérnök, műszaki ellenőr, aki szerteágazó szakmai ismerettel és újító szellemiséggel vezeti vállalkozását. Most bepillantást nyújt cége mindennapjaiba, sikerekben és kihívásokban gazdag szakmai életútjába.

Cégünk, a Belotti Kft. 1994-ben alakult. Fő tevékenységét tekintve padlóbetonok, ipari padozatok kivitelezésére szakosodott. 1997-től évi közel 150.000 m2 betonfelületet készítettünk, ezzel a Belotti Kft. Magyarországon az ipari padló kivitelezés területén az egyik legnagyobb piaci részesedésű vállalkozás lett.
2006-ban ügyvezetője, majd 2014-ben 100%-os tulajdonosa lettem a Belotti Kft-nek, ekkor már az építőiparban 15 éves, az ipari padló kivitelezésben 2 millió m2 szakmai tapasztalattal rendelkeztem.

2018-tól új tevékenységi körökkel bővült a Belotti Kft., modern gépek, eszközök beszerzésével elindult a gépi földmunkavégzés, alapozás előkészítés, ágyazat készítés is.
Amikor 2006-ban ügyvezetője lettem a vállalkozásnak, a gépalapok építésével a mélyépítés irányába is nyitottunk. A szakmai háttér erősödésével cégünk egyre nagyobb szerepet vállal a csarnoképítések és generálkivitelezések területén is, így a megálmodott ötleteket a tervezéstől a kivitelezésig igyekszünk megvalósítani.


Nemrég fejeztünk be Budakeszin egy új implantátum és fecskendő gyártócsarnokot, melynek komplett generálkivitelezését végeztük el saját szakembereink és természetesen számos alvállakozó bevonásával. Amire büszke vagyok, hogy a jelenlegi nyersanyaghiány ellenére a kivitelezés folyamatos volt, a munkálatokat 5 hónap alatt sikerült elvégeznünk és átadnunk. Jelenleg folyamatban lévő generálkivitelezéseink: Dabason épül egy fecskendőgyár, illetve Nagytarcsán egy implantátumgyártó csarnok.


A mindennapok viszontagságai, a 2 éve tartó nehéz pandémiás helyzet, illetve a világgazdaságra negatívan kiható ukrajnai háború ellenére is úgy érzem, cégünk jövőképe nagyon pozitív. Sok tapasztalatot szereztünk, amiből még többet tanultunk és fejlődtünk. Cégünk stabil, és a növekedés egyértelműen prognosztizálható a következő évekre is.

TEVÉKENYSÉGI KÖREINK:
• Generálkivitelezés, csarnoképítés
• Alapozás, gépalap
• Ipari padló és térbeton kivitelezés
• Gépi földmunkavégzés
• Híd pályalemez betonozás
• Alapozás előkészítés, ágyazat készítés
• Nagygép-szállítás, kő és túlméretes gépek szállítása

Elérhetőségeink: Tel.: +36 30/3000-301 • E-mail: belotti@belotti.hu • Web: www.belotti.hu
Budapesti székhelyünk: 1214 Budapest, II. Rákóczi F. út 195-197.
Központi irodánk: 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 22/C.