MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Apuka lett a 70 éves Richard Gere

Apuka lett a 70 éves Richard Gere

promotions.hu

Csodával határos módon sikerült zárt ajtók mögött tartania a világsztárnak, hogy megszületett a harmadik gyermeke.

A Micsoda nő és a Chicago Golden Globe-díjas színésze, Richard Gere nem túl aktív az utóbbi években, és ez azért van, mert rátalált a szerelem. A felesége, Alejandra Silva társaságában tölti az idejét, és tavaly született meg az első közös, Alexander nevű gyermekük, és a Hello! magazin értesülései szerint most ismét nagy öröm van a családban.

Kiderült, hogy teljesen titokban, de megszületett a 33 év korkülönbséggel rendelkező házaspár második gyermeke, aki egy kisfiú lett, ám a nevét még nem lehet tudni.

Látszik, hogy tényleg nagyon boldogok együtt, de ezt annak idején maga Richard Gere is megerősítette, aki ezt mondta a szerelméről:

„Én vagyok az univerzum legboldogabb embere. Miért is ne lennék az? Egy olyan gyönyörű nő a feleségem, aki okos, érzékeny, határozottan segíti az embereket, vicces, türelmes, megbocsátó, és remekül főz – ő csinálja a világ legjobb salátáját!”

De Alejandra sem fukarkodott a megható, kedves jelzőkkel:

„Ő a legszerényebb, legérzékenyebb, leggyengédebb, legfigyelmesebb, legviccesebb, legnagylelkűbb ember, akivel valaha találkoztam. Mit is mondhatnék? Nagyon szerelmes vagyok! Hogyan éreznéd magad, ha minden reggel megkérdeznék tőled, hogy mitől lennél ma boldog? Egy nap sem telik el anélkül, hogy ne mondaná, milyen fontos vagyok neki. Nagyon szerencsés vagyok.”

Ezek alapján pedig tényleg mindketten megtalálták az igazit, hiszen közös szenvedélyük a jótékonykodás és mások segítése, így most csak fokozódott az öröm azáltal, hogy új taggal bővült a család.