Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Fürdőtó vagy hagyományos medence?

Fürdőtó vagy hagyományos medence?

edenkert.hu

A természetes környezet relaxáló hatása az embert életenergiával tölti fel.

Szeretné Ön is átélni a fürdőzés élményét saját kertjében egy olyan létesítményben, mely összhangban van a természettel, kertjével és mindezt vegyszermentes fürdővízben?

A biomedence előnyei

A fürdés élménye természetesen tiszta fürdővízben sokkal kellemesebb, mint egy vegyszerekkel kezelt medencében. A természetes környezet relaxáló hatása az embert életenergiával tölti fel. Főként a mai túlhajszolt világunkban, amikor a stressz több betegség forrása, a természetes környezetnek pótolhatatlan jelentősége van testünk és lelkünk relaxációjában és feltöltődésében.

Formára követheti a hagyományos medencék megjelenését - biomedence - formavilága a szabályos, architektonikus medenceformát idézi - vagy fürdőtó - megjelenése a kerti tavakra emlékeztet,melyeknél az úszózóna és a természet közeli biotóp együttese lazán követi a kert formáit.

Biomedence/ fürdőtó kialakításával kertjében lehetősége lesz a pihenésre, fizikai és szellemi lazításra, saját kertjében wellness oázist hozhat létre nemcsak a maga, hanem családja és barátai számára is. Sokan tapasztalhattunk már, hogy vegyszerekkel kezelt medencékben való fürdés után, különféle allergiás reakciók jelentek meg, mint pl. kiütések a bőrön, szemhártya irritáció stb. A biomedencéknél/fürdőtavaknál a fürdővíz természetesen tiszta marad, vegyszerek használata nélkül is.

A biomedence/ fürdőtó kertünk szerves részeként, sőt mi több kertünk középpontjaként esztétikai élményt, szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden évszakban. Nyáron a fürdőzés örömét nyújtja, sőt télen ha befagy, még korcsolyázhatunk is rajta.

Melyek a biomedencék/fürdőtavak előnyei a hagyományos medencékkel szemben?

- egész évben diszítik a kertet - a kert szerves része
- egyesítik a dísztavak és a medencék előnyeit
- kristálytiszta fürdővíz biológiai tisztítással
- vegyszermentes üzemeltetés - nem vált ki allergiát
- nem kell a vizet télre kiengedni
- végtelen variálhatóság - igények szerinti kialakítás
- kisebb fenntartási költségek
- gyorsabb vízfelmelegedés