MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
A szőlő univerzális szépítő erejével hatnak a magyar borász arcápolói

A szőlő univerzális szépítő erejével hatnak a magyar borász arcápolói

retikul.hu

Az Andrea Gere skin care termékek egyedülálló technológiával készülnek.

A nagy múltra visszatekintő villányi borászcsalád tagjaként, Gere Andrea szinte mindent tud a szőlőről. A szépségmárkája is erre a fontos gyümölcsre épül, mely rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Az Andrea Gere Skin Care pár hete egy igazán izgalmas csomaggal lepett meg minket, így végre letesztelhettük a különleges hatóanyagokban bővelkedő kencéket!

A Gere Attila Pincészet borait senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egyik legismertebb pincészet a villányi borvidéken. Gere Andrea életében a szőlő és a borkészítés már gyerekkora óta nagy szerepet játszik, és pár évvel ezelőtt egy spanyolországi nyaralás során megtapasztalhatta a kékszőlő bőrre gyakorolt pozitív hatásait is. A kitűnő alapanyagok már eleve adottak voltak, így hosszú évek kutatómunkájának köszönhetően megszületett a család saját szőlőmagolaja és mikroszemcséjű szőlőmagőrleménye.

A kozmetikai márka termékfejlesztése Svájban zajlott, ahol olyan kencék születtek, amelyek valódi luxuskényeztetést nyújtanak, és emellett hatékonyak is. Az organikus szőlőmag egyedülálló adottságait hordozzák magukban, de a kozmetológiai őssejtkutatás legújabb vívmányai teszik őket igazán teljessé. A Solar Vitis kékszőlő őssejteket egyfajta svájci technológiával vonták ki a szőlőből, ezek képesek együttműködni a bőr saját őssejtjeivel. Így született meg a GRAPELOVE, ami egy öt termékből álló kozmetikai család.

A termékek gerincét az organikus szőlőmagolaj, -őrlemény és -kivonat, valamint a svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtek alkotják. A termékcsalád tagjai további hatékony összetevőkkel is kiegészülnek, ezáltal komplex ápolást nyújtanak a bőrnek.

A szőlőmag nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, favonoidokat és polifenolokat, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a szabad gyökök romboló hatásaival szemben. A kékszőlő őssejtjei kiválóan működnek együtt a bőr saját őssejtjeivel. Kombinációjuk védi a bőrt az öregedési folyamatokkal szemben, és elősegíti a sejtek természetes regenerálódását.