MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Zabkása és tenisz – ez a hercegné alakjának titka

Zabkása és tenisz – ez a hercegné alakjának titka

joy.hu

Katalin hercegné sosem unja meg ezt a reggelit, az alakját elnézve ez teljesen érthető is!

Vilmos herceg szépséges felesége, a 41 éves Katalin hercegné egész életében nagyon karcsú volt, ezt a testalkatot pedig azután sem veszítette el, hogy életet adott három gyermeküknek, György hercegnek, Charlotte hercegnőnek és Lajos hercegnek. Ennek egyik oka az, hogy a wales-i hercegné imád sportolni, a másik pedig, hogy mindennap ugyanazt az ételt eszi reggelire, ami tökéletes választás mindenkinek, aki hízás nélkül szeretné a napot megfelelő energiabevitellel, lendületesen indítani.

Katalin hercegné reggelije a karcsúsága titka

Egy brit magazin, az Express megtalálta azt a dietetikust, aki korábban a királyi családnak dolgozott, ő árulta el, a sportos Katalin hercegné évek óta ragaszkodik a reggelijéhez, ami nem más, mint a zabkása. A szakember szerint ez tökéletes választás, ha a nap első étkezéséről van szó, hiszen ez az étel lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, vagyis hosszan biztosítja a testnek a megfelelő energiát, ráadásul ásványi anyagokban, rostban és vitaminokban is gazdag.

Nagy valószínűséggel ennek köszönheti Wales hercegnéje, hogy soha nem fárad el, annak ellenére sem, hogy három gyermeket nevel, futni, kerékpározni jár, valamint súlyemelő edzéseken és jógaórákon vesz részt. Ha ez nem lenne elég, a hercegné köztudottan teniszrajongó, ő maga is játszik, gyakorlatilag minden nap kimegy a pályára ütögetni.

„Katalin hercegné majdnem mindennap teniszezik, sokszor a gyerekeivel együtt. Anyaként nagyon szereti nézni, ahogy fejlődnek” – árulta el korábban egy palotai dolgozó névtelenül a lapoknak.