MENÜ
2024. június 20.
Rafael
Új perspektívát és fiatalos lendületet hozna a Szekszárd életébe

Új perspektívát és fiatalos lendületet hozna a Szekszárd életébe

MTI/B. D. K.(Fotó: TARR KSC Szekszárd/Facebook

„Nagyon motivált vagyok, hogy folytassam és tovább építsem azt a szilárd alapot, amit Djokics Zseljko lerakott."

Új perspektívát és fiatalos lendületet hozna a női kosárlabda bajnoki idényt bronzéremmel záró TARR KSC Szekszárd életébe Magyar Bianka, a csapat májusban kinevezett vezetőedzője.

„Nemcsak a játékosok, hanem az edzők számára is fontos, hogy mindig egyre magasabb cél eléréséért küzdjenek. Nagyon motivált vagyok, hogy folytassam és tovább építsem azt a szilárd alapot, amit Djokics Zseljko lerakott. Az a célom, hogy új perspektívát és fiatalos lendületet hozzak a csapat életébe” – jelentette ki a 33 éves tréner a klub honlapján.

A korábban a TFSE-MTK-nál dolgozó Magyar Bianka elárulta, olyan szintlépés ez a pályafutásában, amelyre tudatosan készült, és a céljai között szerepelt egy olyan csapat, amely az európai porondon is érdekelt. Kifejtette, kevesen kapnak ilyen fiatalon ilyen lehetőséget, de ő megszerezte a FIBA legmagasabb edzői képesítését, és igyekszik mindig fejleszteni magát.

 Magyar Bianka elmondta, lendületes, bátor és önzetlen játékot szeretne látni csapatától, amely stabil védelemmel párosul. A következő idény keretéről egyelőre annyit árult el, hogy a KSC régi egysége megmarad, de lesznek új igazolások is.