Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Tutajszálloda egy belga tavon

Tutajszálloda egy belga tavon

raketa.hu

A Vlotkamp egy nem mindennapi szálláshely, amelyet egy apró tavon alakítottak ki.

Különlegessége, hogy csak csónakkal közelíthető meg, tökéletesen beleolvad a természetbe és megidézi minden gyerekkori álmunkat a vadkempingezésről.

Tobias Knockaert és Kika Merlin tervezőpáros maximális szintre emelte az alternatív szálláshelyek fogalmát akkor, amikor megalkotta a Vlotkamp-ot. Az ötlet fő mozgatórugója az volt, hogy egy olyan helyet alakítsanak ki, amely a tó adottságaira épül és amely a koronavírus árnyékában is tökéletes biztonságot tud nyújtani a vendégek számára.

A tavon nyolc modulból álló szálláshelyet építettek ki, amelyekre olyan masszív sátrakat rögzítettek, amelyek tökéletesen ellenállnak a nyári viharoknak kis.

A sátrakon belül kétszemélyes, kör alakú matracot helyeztek el, az építmény elé pedig kényelmes ülőkét és kis asztalt tettek, így egy pohár bor mellett a vendégek esténként kényelmesen gyönyörködhetnek a csillagokban.

A tervezők valóban mindenre gondoltak. A tutajok ugyanis a partról kerekes székkel is megközelíthetők, teljesen akadálymentesítettek.

Közben Jordan Ralph tervező kifejezetten a művészek számára alkotott meg egy nem mindennapi kabinházat annak érdekében, hogy az alkotók inspirációt meríthessenek és megélhessék kreativitásukat.