Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Trendi burkolatok és kék-fehér konyha egy kis lakásban

Trendi burkolatok és kék-fehér konyha egy kis lakásban

lakbermagazin.hu

A tulajdonos egy fiatal lány, aki világos enteriőrt szeretett volna kedvenc színével a dekorációban.

A dekoráció fontos elemei a kék szín és a trendi terrazzo burkolat, utóbbit a fürdőszoba és a beépített loggia díszítéséhez is használta a lakberendező ebben az egyszobás, 39m2-es lakásban. 

A helytakarékos tolóajtóval elválasztott szoba kényelmes és tágas hálónak lett berendezve szekrénnyel, fotellel, növényekkel és egy kis üvegezett könyvszekrénnyel. A konyha területe éppen elég nagy volt ahhoz, hogy az előszoba határán elhelyezzenek egy kétszemélyes étkezőasztalt, a beépített, pihenősaroknak kialakított loggia ajtaja mellett pedig egy kis kanapét – kibővítve ezzel a zóna konyha funkcióját.

A különleges kék színárnyalat miatt a konyhabútor rendelésre készült, 60, 45 és 30cm mélységű elemekkel. Minden konyhagép beépített.

A fürdőszoba kivételével a falak festettek, a felületeknek vékony díszlécek adnak stílusos és elegáns megjelenést. A laminált padlót az előszobai és a konyha zónákban kerámia burkolattal kombinálták. Puhaságot és további színeket a textilekkel, kárpitokkal adtak az enteriőrnek. A káddal szerelt fürdőszobának a terrazzo burkolat ad játékosságot, a mosógépet a mosdópult alatt helyezték el.