MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Tömegbunyóval nyitottak

Tömegbunyóval nyitottak

24.hu

A szerdai mérkőzésen azonnal egymásnak esett a két csapat – ököllel. Három párban is bunyó kezdődött.

Nem múlt el nyomtalanul a hétfői New York Rangers-Washington Capitals jégkorongmérkőzés, az akkori brutalitás folytatásaként a szerdai meccs hatalmas tömegbunyóval kezdődött.
Azok után, hogy hétfőn Tom Wilson, a Washington Capitals jégkorongozója a New York Rangers két játékosát is elintézte némi földharc és ökölcsata során, a két csapat szerdai mérkőzése azonnal bunyóval indult.

Wilson hétfőn Pavel Bucsnevicset és Artemij Panarint döngölte jégbe, de a brutalitásért mindössze ötezer dolláros büntetést kapott. A döntésen az egész liga felháborodott, a Rangers kedden nyilatkozatot adott ki, amelyben Wilson tetteit veszélyesnek és meggondolatlannak, az NHL játékosbiztonsági vezetőjét, George Parrost pedig a feladata ellátására alkalmatlannak nevezte.

A szerdai mérkőzésen azonnal egymásnak esett a két csapat – ököllel. Három párban is bunyó kezdődött.

Amikor már azt hihették, hogy megnyugszik a helyzet, akkor Tom Wilson és a Rangers védője, Brendan Smith csapott össze egymással.

A mérkőzést ismét a washingtoniak nyerték (a hétfői 6-3 után ezúttal 4-2-re), a hős T.J. Oshie lett, aki édesapja egy nappal korábbi halála után mesterhármassal segítette győzelemre a Capitalst.