MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Szurkolók vertek focistákat

Szurkolók vertek focistákat

telex.hu / Haász János / fotó: media1.hu

Félbeszakadt egy magyar bajnoki 71 perc után, szurkolók vertek focistákat a pályán.

 

Félbeszakadt a hétvégén egy megyei I. osztályú mérkőzés Somogyban – írja a megyei hírportál. A Toponár–Kadarkút azért tartott csupán 71 percig, mert a hazai szurkolók a pályára rohanva rátámadtak a vendégcsapat játékosaira.

A Sonline beszámolója szerint „két néző magából kikelve berohant a pályára, s megfenyegették a vendég Kadarkút egyik játékosát” – mindezt faramuci módon akkor, amikor a cikk szerint esélytelenebb hazaiak vezettek 3-1-re (az MLSZ honlapján látható jegyzőkönyvből úgy tűnik, az incidens épp a hazaiak harmadik gólja után történt).

A bunyóban „a vendégek játékosát, Kovács Krisztiánt vagy ököllel megütötték, vagy pedig valamivel megdobták”, ami biztos: felszakadt a homlokán a bőr, de csúnyán vérezni kezdett a keze is.

A vendégek edzője ekkor döntött úgy, hogy lehívja a pályáról a játékosait. Pandur Ádám a somogyi hírportálnak azt mondta: a két támadót nyomban feljelentették, „valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök”. Pandur szerint a legszörnyűbb az egészben az, hogy „mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést”. Ezt nem tették meg, az edző a jegyzőkönyvet se vette át.