MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
Őrültnek tartották, most a Harvardon tanul a UFC-legenda

Őrültnek tartották, most a Harvardon tanul a UFC-legenda

sportal.blikk.hu

A UFC könnyűsúlyú legendája, Tony Ferguson nem hétköznapi figura.

Korábban azzal vádolta felesége, hogy súlyos mentális problémákkal küzd, ám a még 38 évesen is aktív ketrecharcos elkezdte tanulmányait a világ egyik leghíresebb egyetemén.

2019-ben ideiglenes távoltartási végzést kért felesége Tony Ferguson ellen, mert akkori állítása szerint a bunyós többször paranoid módon és erőszakosan viselkedett vele, sőt rá is támadt. Cristina beszámolója szerint volt, hogy a férje éjszaka felébresztette, és követelte, hogy hagyják el a házat, mert a holdfogyatkozás áradást okozna. Egy másik alkalommal Ferguson arról beszélt, hogy valaki chipet ültetett a lábába.

Azóta úgy tűnik, összeszedte magát a veterán harcos, hiszen üzleti tanulmányokat folytat a Harvardon. A bostoni egyetem az egyik programjában olyan sportolóknak segít, akik váltani szeretnének a karrierjük végén. Igaz, Tony még nem vonult vissza.

A 26–8-as mérleggel álló Ferguson idén szeptemberben vívta a legutóbbi meccsét, de sok köszönet nem volt benne: a korábban Conor McGregort is legyőző – szintén veterán – Nate Díaz feladásra kényszerítette.