Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Milliárdos beszerzés Pakson: étkezde, egészségügyi és kényelmi épület

Milliárdos beszerzés Pakson: étkezde, egészségügyi és kényelmi épület

piacesprofit.hu

December 21-ig jelentkezhetnek a cégek a tenderre.

Az orosz fővállalkozó ASZE cégcsoport Paks II beruházásért felelős magyarországi fiókirodája jelenleg kettő, a bővítéssel kapcsolatos munkára várja a cégek jelentkezését, azután, hogy legutoljára már egyebek mellett a majdani nukleáris sziget alaplemezének elkészítéséhez is kerestek csővezetéket.

December 21-ig jelentkezhetnek a cégek arra a tenderre, amelynek keretében egy 300 főt ellátni képes étkezdét, valamint három, egyenként 500 főt befogadni képes egészségügyi és kényelmi épületet kell felhúznia a nyertes cégeknek, természetesen saját maguknak biztosítva az építkezéshez szükséges eszközöket is. A kiírás értéke legfeljebb 8 586 697 euró (3,044 milliárd forint), ezzel azonban így is az eddigi beszerzési körök egyik legdrágábbikjának számít.

Szintén eddig a dátumig várják az érdeklődőket azon a tenderen, amelynek nyertese az építési és szerelési komplexumban berendezési munkálatokat végző vállalkozók számára kell, hogy biztosítson egy terhelésálló felületet. A szerződés maximális értéke 414 719 euró (147,06 millió forint).