MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
„Kalapot emelünk előtte” – a montenegrói kapitány Szoboszlairól

„Kalapot emelünk előtte” – a montenegrói kapitány Szoboszlairól

rangado.24.hu

Nem véletlen, hogy annyit fizettek a magyar játékosért, hogy a Liverpoolban futballozik

Miodrag Radulovic, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a duplázó Szoboszlai Dominik egyszemélyben bizonyult döntő faktornak a magyarok elleni találkozón, amit a hazai csapat 3-1-re nyert meg a Puskás Arénában.

„Jó meccs volt, kiváló közönség előtt. Győzelemre játszottunk, de már az első félidő második felében látszott, hogy nem vagyunk elég frissek, ezért nem tudtunk kellő agresszivitással támadni, de akkor legalább a magyarokat sikerült távol tartani a kaputól.

A második félidőben két perc alatt két gólt kaptunk egy kiváló játékostól, de Szoboszlai ezért került annyiba, amennyiért megvették és ezért játszik ott, ahol játszik. Kalapot kell emelnünk előtte – méltatta Szoboszlait a vendégek edzője, aki elárulta, tudták, hogy vezetnek a bolgárok Szerbiában, ezért is cserélt.

Radulovic szerint Szerbia és Magyarország ellen az egyéni képességek döntöttek, ez jelentette azt a különbséget, hogy csapata négy ziccert kihagyott, amelyek nagyobbak voltak, mint amiből Szoboszlai gólokat lőtt.

Büszke vagyok erre a három évre, mert kiváltság a válogatottat vezetni, de a jövőről most nem akarok beszélni. Meccsről meccsre javultunk, de a végén nem sikerült kijutni az Eb-re. Lehet, én tettem túl magasra a lécet – zárta szavait az 56 esztendős tréner.

A magyar csapat öt győzelemmel és három döntetlennel, veretlenül és csoportelsőként jutott ki a jövő évi, németországi kontinenstornára, amelynek december 2-i sorsolását a második kalapból várja majd.