MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Ibrahimovic-biznisz

Ibrahimovic-biznisz

m4sport.hu, fotó: aftonbladet.se

Svéd jelentések szerint azonban dicstelen véget érhet a futball-legenda mesés karrierje.

Sajtóhírek szerint az AC Milan és a svéd válogatott klasszisa ellen a FIFA és az UEFA is vizsgálatot indít, mert kapcsolatba hozták egy máltai központú szerencsejáték-társasággal.

Bár a csatár már 39 éves is elmúlt, remekel a bajnokságban második Milanban (25 tétmeccsen 17 gólt szerzett), amely újabb egy évet hosszabbítana vele, és ha mindez még nem volna elég, Ibra a svéd válogatottba is visszatért, így ott lesz a nyári Európa-bajnokságon.

Svéd jelentések szerint azonban dicstelen véget érhet a futball-legenda mesés karrierje, mivel hároméves eltiltás várhat rá egy fogadási társasággal való kapcsolata miatt - írja az Aftonbladet.

Ibrahimovic stockholmi székhelyű vállalata, az Unknown AB tíz százalékban érdekelt a máltai irodákkal rendelkező Bethard szerencsejáték-társaságban, amiről egyébként a Svéd Labdarúgó Szövetség már három éve tud.

A portál szerint ez volt az oka, hogy az ország futballjának valaha volt legnagyobb alakja végül kimaradt a svéd válogatott 2018-as vb-keretéből - Ibra akkor már két éve lemondta a válogatottságot, mégis vissza szerették volna csábítani a nemzeti együttesbe.

Amennyiben Ibrahimovicot eltiltják, úgy több mint valószínű, hogy ez egyben a pályfautása végét is jelenti