MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Hiánypótló honlap

Hiánypótló honlap

senior.hu

A doromboló hang egyike a legmegnyugtatóbb zajoknak, segít a stresszes, feszült időszakokban.

A cicák dorombolása nyugtatólag hat az állatra és ránk egyaránt, ezért remek ötlet macskát simogatni, ha épp feszültek vagyunk. Csakhogy nem lehet mindig egy doromboló macska a közelünkben, de szerencsére manapság mindenre akad megoldás, így erre is. A Purrli.com oldalon ugyanis akkor is hallgathatjuk a hangot, ha közel-távol nincs cica körülöttünk. A weboldal mesterséges doromboló-motort tervezett, amelynek segítségével elővarázsolhatjuk a személyre szabható, megnyugtató hangokat.

’Az internetnek van egy macskája’ – ez a Purrli.com jelszava. A honlap használói még azt is beállíthatják, hogy milyen legyen az a dorombolás: inkább játékos, izgatott vagy álmos, ásítozó. A doromboló hang állítólag egyike a legmegnyugtatóbb zajoknak, segít a stresszes, feszült időszakokban. A honlap célja, hogy megjelenítse mind a hangot, mind a virtuális cicát egy egyedi hangmotor segítségével.

A kipróbálók szerint magukat a cicusokat is tökéletesen megnyugtatja a mesterséges dorombolás. Egyikőjük például 3 árván maradt cicát nevel, akik nem doromboltak. Amikor a gazdi bekapcsolta nekik a hangot, kisvártatva azt vette észre, hogy a cicusok békésen szunyókálnak, miközben maguk is dorombolnak.