Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Hazaklíma Kft. – Több mint két évtizede a lakossági és üzleti ügyfelek szolgálatában

Hazaklíma Kft. – Több mint két évtizede a lakossági és üzleti ügyfelek szolgálatában

Hazaklíma Kft.

A nagymúltú cég fő profilja a fűtéstechnika, a hűtés és klimatizálás.

Magyarország éghajlatára egyre inkább jellemző, hogy a fűtés szinte teljes egészében kiváltható klímával, az egyre forróbb nyári időszakban pedig megfelelően hűtenek. A klíma épületeink Jolly Jokere, de telepítését gondosan kell tervezni, kivitelezni. Minderről HAZAFI LÁSZLÓVAL, a Hazaklíma Kft. tulajdonosával beszélgettünk. 

– Eredetileg szerteágazó építőipari tevékenységgel indult a vállalkozás, mára azonban az épületklímák szerelése és az ipari hűtéstechnika jelenti a fő tevékenységi körünket – fogalmazott a szakember. – Az épületklímák minden kategóriájával foglalkozunk, helyszíni felmérés alapján forgalmazzuk, telepítjük, karbantartjuk, vagy igény szerint javítjuk a klímákat. – Kivétel nélkül minden típus igényelhető nálunk, az olcsóbb árkategóriáktól kezdve a nagy teljesítményű okos klímákig. Társasházi lakások, családi házak tulajdonosai, de irodák, csarnokok klimatizálását is elvégezzük.

Hazafi László több mint húsz éve dolgozik ezen a folyamatosan változó, mindig megújuló területen. Állítja, hogy a legújabb technikákkal és technológiával lépést tartani kötelező. Jellemzően ma már nem elsősorban és kizárólag hűtésre szolgálnak a klímaberendezések, a legmodernebb készülékek akár mínusz 20-22 Celsius fokos hidegben is használhatók fűtésre. A Hazaklíma munkatársai légköbméter alapján felmérik az érintett épületeket, ez alapján tesznek javaslatot a készülékre, és az elhelyezésre. Nagyon fontos a szakértelem és a tapasztalat, hiszen nem mindegy, hogy hova, milyen teljesítményű és hány darab készülék kerül. A telepítés mellett a klímák típusa is szakértelmet követel.
A szakember szerint hazánk éghajlata lehetővé teszi, hogy a fűtést teljes egészében kiváltsuk a mai modern klímákkal, illetve átmeneti megoldásként, vagy kiegészítésként is érdemes ezt választani. Van megoldás abban az esetben is, ha egy épület adottságai nem megfelelőek a klíma elhelyezésére, ilyenkor légcsatornázható telepítést végeznek el.
Egyre nagyobb az érdeklődés és a kereslet a hőszivattyúk beépítése iránt. Ez környezetbarát és energiatakarékos megoldás, ami szintén a Hazaklíma Kft. tevékenységi körébe tartozik. A hőszivattyúk forgalmazását, beépítését, beüzemelését is szakszerűen elvégzik a cég munkatársai. A hőszivattyúk alkalmazásával a nem csak a fűtést-hűtést, de a meleg víz biztosítását is megoldhatják a megrendelők.

• KLÍMASZERELÉS

• KLÍMABERENDEZÉS FORGALMAZÁS

• HŰTŐBERENDEZÉSEK

Várjuk megkeresésüket!

Címünk: Szekszárd, Otthon utca
Telefon: 74/512-937, 30/9576-663
E-mail: hazaklimakft@gmail.com

hazaklima.hu