Tam_Bau
MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Amit jó tudni a pergolákról

Amit jó tudni a pergolákról

lakberinfo.hu

Stílusos pergola megoldások modern kertekbe és modern teraszokra.

Ugye Önnek sem idegen kifejezés a pergola? A pergolát már több száz éve ismerik, használják és szeretik az emberek.

A modern pergola megoldások különleges esztétikai megjelenésük mellett természetesen megtartották az alapvető funkciójukat az árnyékolást, de most sok extra hasznos kiegészítővel elérhetők és rendkívül időtállóak is. Mára megváltoztak az igények, az időjárás, és ennek megfelelően az alapanyagok.

Miből készüljön a pergola?

Ma már egyértelműen a pergola nemcsak fából készül. A többségünk a “hagyományos” fa pergola megoldásokat látott, de ha kicsit körülnézünk az internetet, akkor egyre nagyobb választékot találunk a modern alumínium pergola között.

Sunwood pergola árnyékoló

Az alumínium pergola egyre növekvő népszerűségének több oka is van: ez az árnyékoló szerkezet rendkívül tartós és a fa pergolákhoz képest szinte gondozásmentes. A Sunwood által forgalmazott alumínium típusokra jellemző, fához képest nem korhad, hogy a vassal szemben nem rozsdásodnak, illetve magas minőségű, 6063-as extrudált alumíniumból készülnek, melyet különböző megoldásokkal nagyon tartós külső bevonattal látnak el.

Sunwood pergola árnyékoló

Az alumínium pergola rendkívül ellenálló az esővel, széllel, napsugárzással és a hőmérséklet ingadozás szemben. Ennek köszönhetően egy modern ház terasza elképzelhetetlen egy HI-Tech ponyvás vagy bioklimatikus pergola nélkül.

Modern pergola CSAK alumíniumból - Miért gondoljuk ezt?

  • Mert a legjobb értékálló befektetés a házához!
  • Nem veszíti el az értékét mint egy autó.
  • A család kedvenc helye, igazi oázis az otthonában. A ház és kert kapcsolata, ahol a természetben érzik magukat az emberek, mégis biztonságban az időjárás viszontagságai ellen.
  • Minden évszakban a természetben. Kérhető eltolható üvegfalakkal, Zip rendszerekkel, eltolható alumínium lamellás oldalárnyékolókkal és korlátablakokkal.

A modern házak esetében nagyon fontos, hogy ne csak az otthon belső kialakításán, de a kertben is megmutatkozzanak a tulajdonos által kedvelt stílusirányzatok. Egy mai modern minimál stílusban épített családi háznál, ahol a mesterséges alapanyagok és a fekete-fehér színek dominálnak, egy fából készült pergola szinte elképzelhetetlen.

Miért a SUNWOOD pergola a legjobb megoldás?

  • 20 éves nemzetközi tapasztalat
  • ügyfélbarát kapcsolattartás
  • modern, családias bemutatóterem
  • egyedülállóan 21 fajta pergola választék
  • ár érték arányban és szolgáltatásban a legjobb
  • professzionális helyszíni 3D-s felmérés, tanácsadással, minták bemutatásával
  • speciális igényekre szakosodva
  • személyre szabott mérnöki szolgáltatásokkal támogatja a projekteket
  • speciális garancia, minden megrendelő Sunwood családtag lesz )

A modern házakhoz a Sunwood Professional pergolák legnagyobb választékát kínálják. Jelenleg 21 különböző alumíniumvázas modellből segítenek kiválasztani a házához legjobban illeszkedő formát. A különböző ház divat stílusokba szépen belesimul, másrészt pedig teljesen a megrendelő igényeire szabható.

Például az alumínium pergolák festése, időtálló porszórt (elektrosztatikus) és a RAL színskála teljes palettájából választható. Így teljes körűen a megrendelő elképzeléseit valósíthatjuk meg. Csak képzeletünk szabhat határt a pergola megjelenése a kertünkben.
A helyszín-specifikus pergola modellek lehetnek a központi elemei is kertünknek modern, figyelemfelhívó megjelenésükkel, ugyanakkor visszafogott és elegáns megjelenést is kaphatnak.