Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
A hollandok a nagy innovátorok

A hollandok a nagy innovátorok

fintechradar.hu / fptó: emspay.eu

Nincs több keresgélés a táskában, nincs több fárasztó jegyvásárlás.

Hollandia, az európai innováció híres központja, most az OVpay érintésmentes fizetési rendszerrel lepte meg a világot. Nincs több keresgélés a táskában, nincs több fárasztó jegyvásárlás – csak érintsd oda a kártyádat, és már mehetsz is.

A gyorsaság és a kényelem új dimenzióját hozza el az OVpay, amely lehetővé teszi a bank- és hitelkártyás, valamint a digitális pénztárcás fizetést minden tömegközlekedési eszközön. Legyen szó vonatról, buszról, metróról vagy villamosról, az egész országban már ugyanazzal a lendülettel fizethetsz.

Nem csak egy új fizetési rendszer ez, hanem egy technológiai mestermű. Modern technológiával és a legújabb szoftverekkel garantálja az utazás zökkenőmentességét. A Mastercard pedig a háttérben dolgozott, és vitathatatlanul kulcsszerepet játszott az egész projektben.

Egy kis pénzért sok kényelem

Az OVpay-nek köszönhetően nem csak a hollandiaiaknak, de a turistáknak is könnyebb lesz az élet. Gondolj csak bele, nem kell többé bérletet vagy jegyet keresgélned. Egyszerűen csak érintsd oda az okostelefonod vagy az okosórád, és már úton is vagy.

Jan-Willlem van der Schoot, a Mastercard helyi felelőse így nyilatkozott: „Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy segíthettünk Hollandiának ebben a világelső kezdeményezésben. Azok a napok, amikor a tömegközlekedési kártyád egyenlege miatt lekéstél egy vonatot, mostantól a múlté!”

Bár a világ nagyvárosaiban, mint London vagy New York, már láttunk hasonló fizetési rendszereket, Hollandia az első, amely országszerte alkalmazza ezt a forradalmi megoldást.