MENÜ
2024. május 4.
Mónika, Flórián
Új korszakot nyitott a TARR Kft.

Új korszakot nyitott a TARR Kft.

Fotó: Kapfinger András

Hálózatkorszerűsítési munkálatok mellett logójával is megújult!

Az arculati elem változtatása mellett számos újdonsággal is megjelentek, Tarr pakk kedvezmények bevezetésével a mobil és vezetékes szolgáltatások együttes megrendelését teszik vonzóbbá, ajánlataik fiatalokat is megszólítanak!

Amikor az eredeti logó készült a Tarr Kft. egy éppen induló kis kezdeményezés volt óriási álmokkal. Amikor még szinte senki sem mert gondolni a kábeltévére, id. Tarr János már megálmodta a jövőt. Az eredeti logót barátja Schubert Péter tervezte. Azóta sok-sok év telt el és az egész ország megismerte azt, mégis időszerűnek érezték, hogy egy dinamikus, fiatalokat is megszólító arculattal folytassák útjukat. A technika, a cég jelenlegi adottságai messze túlnőttek a logó betűi által jelzett szolgáltatáson. Néhány fős cégből ifj. Tarr János birodalmat épített, mely mára a hírközlő piac teljes szolgáltatási palettáját kínálja lakossági ügyfelei és üzleti partnerei számára. A cégvezető sajtótájékoztató keretében beszélt az új arculat üzenetéről.

A logó kifejezi a Tarr több mint 30 éves hagyományait, jelezve, hogy Magyarország legnagyobb magyar, családi tulajdonban lévő telekommunikációs vállalata nem kíván letérni az alapítók által kijelölt útról és elkötelezett abban, hogy tovább vigye azt az elhivatottságot, szakmai alázatot és társadalmi felelősségvállalást, melyet az ügyfeleknek, partnereknek és a munkatársaknak, illetve a szolgáltatásaikkal elért települések tágabb környezetének is lehetősége volt már megtapasztalni a múltban. Csak ezen értékek továbbvitele lehet a jövőbeni siker záloga.

Az arculatváltás, az új logó technikai megújulást is tükröz. A narancssárga szín üzenete: boldogság, öröm, fiatalság, előrelátás, magabiztosság, míg a kisbetűk használata egyúttal a szakmai alázatot is szimbolizálja. A négyzet, valamint a meghajlított kábelt formáló T betű egyértelmű utalás arra, hogy egyre több helyen váltják fel a korábbi réz és koax kábeleket a digitális jeleket jóval nagyobb sebességgel továbbító optikai kábelek. A technika-technológiai fejlesztés nagy ütemben folytatódik, azon településeken, amelyek mostanában csatlakoznak a Tarr hálózathoz, természetesen mindenütt optikai kábeleket alkalmaznak. Így például a Szigetvári járás harmincöt településén, ahol februárban készültek el a hálózat kiépítésével, valamint a Marcali járásban, ahol újabb tizenkilenc településen működik március óta a Tarr-rendszer. Nincs megállás, mára 420 településen érhetőek el szolgáltatásaik és hamarosan nyugodt szívvel mondhatják, hogy hálózatuk 100%-ban alkalmas akár 1 gigabites szélessávú internet nyújtására.

Zárszóként Tarr János azt mondta, hogy az új kihívások új célokat hoztak, víziójuk, missziójuk is ehhez igazodott.
A Tarr a mindennapok megbízható távközlési partnere, általa az otthonok, vállalkozások és közösségek elérhetővé válnak egymás és a világ számára. Szolgáltatásaival kapcsolatot teremt. Emberközpontú ügyfélkezelés és társadalmi felelősségvállalás jellemzi.

A Tarr magyar, családi tradícióra épülő, folyamatos innovációt megvalósító telekommunikációs vállalkozás, amely korszerű és minőségi szolgáltatásokat kínál. Szakmai küldetése mellett elhivatott a közösségek szolgálatában is.