MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Tiltott brüsszeli orgia

Tiltott brüsszeli orgia

telex.hu

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel.

A HLN belgiumi újság szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan. A HLN a cikkünk megjelenése után azt írta, hogy a Fidesz EP-képviselőjéről van szó.

A belga lap videóján a felirat: Egy állítólag azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett a partin
A lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak gang bang bulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt, amin ráadásul részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott.

A rendőrök drogot is találtak a helyszínen – írta az eseményt felderítő lap, a DH NET. A partin a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az egyik képviselő állítólag az ereszen keresztül megpróbált elmenekülni, azonban elfogta egy másik rendőri alakulat – írta a DH NET.

Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel.