MENÜ
2024. május 4.
Mónika, Flórián
TARR – töretlenül, hazai pályán

TARR – töretlenül, hazai pályán

Tarr Kft.

Száguldunk, ritmusban vagyunk, töretlenül fejlődünk, innoválunk.

Mintha egy high-tech szakmai lap oldalait olvasnánk, pedig a valóság itt van Szekszárdon, és idén már az ország 420 településén is.

2023. mérföldkő! Új irányt vettünk, folyamatosan megújulunk, fiatalok felé is fordulunk, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy bebizonyítsuk, integrált telekommunikációs szolgáltatóként megálljuk a helyünket a vezetékes és mobil piacon is, nemcsak a lakossági, de a vállalati üzletágban is.

Másfél évig tartó tervezés és előkészítés után nekiláttunk bő három évtizedes történetünk egyik legnagyobb volumenű munkájának. Korszerűsítjük, kicseréljük és bővítjük Szekszárdon a televízió és internet jeleit is vivő kábelhálózatunkat, mely a város külső részeire is elér, ezáltal gyorsabb, biztonságosabb lesz a digitális jeleket továbbító rendszer.
Mindemellett nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy elmondhatjuk, lefedő hálózatunk 100%-ban alkalmas GIGANET szolgáltatás nyújtására, nálunk nincs különbség a nagy városok és a legkisebb falvak kiszolgálása közt.

Kínálatunkban közel tíz éve elérhető a mobiltelefon-szolgáltatás is, és így komplex telekommunikációs szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleink egy helyről vehetik igénybe az internet-, a mobiltelefon-, a televízió- és vezetékestelefon-szolgáltatásunkat – mindezt akár TARR PAKK kedvezménnyel, sőt többféle televíziót, mobilkészüléket is megvásárolhatnak az ügyfelek kiemelt akciókban.

Naponta érezzük a felénk áradó bizalmat, szép ütemben gyarapodik mobilelőfizetőink száma is.
A szolgáltatási palettához kapcsolódó kedvezmények, mint például az e-számla nemcsak a környezettudatosság miatt jelentős, de általa havidíjban is mérhető engedményt kaphatnak az Előfizetőink. Egyre népszerűbb a TARR MobilTV multiscreen szolgáltatásunk is, ami lehetővé teszi, hogy az Előfizető nem csak az otthoni tévéjén nézheti a tévéműsorokat, hanem akár útközben is, bárhol, bármikor.

A mindennapok megbízható telekommunikációs partnere vagyunk. Emberközpontú ügyfélkezelés és társadalmi felelősségvállalás jellemez bennünket. A vidék lelke az erős helyi közösségekben rejlik, ezért a helyi közösségeket szolgáljuk. Szolgáltatásaink által a családok, a vállalkozások és közösségek elérhetővé válnak egymás és a világ számára.
Köszönjük, hogy itt lehetünk Veletek / Önökkel és a Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával alkalmunk nyílik találkozni, beszélgetni, megismerni Benneteket / Önöket.