MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Simontornya és környéke: fontos változások a temetkezésben!

Simontornya és környéke: fontos változások a temetkezésben!

csa / fotó: Anhúr Kft.

Teljes körű kegyeleti szolgáltatás a gyász nehéz pillanataiban.

Az Anhur Kegyeleti Kft. megállapodást kötött a Simontornyán működő Requiem Temetkezési Kft-vel, mely együttműködés keretében az Anhur Kft. koporsós temetéseket végez a térségben a jövőben. A változás a kisvárosban élőket és a környékbeli 13 község lakosságát érinti március végétől kezdődően. A részletekről Nyakas Balázs Richárd, az Anhur Kegyeleti Kft. ügyvezetője beszélt.

– A napokban megkötött megállapodásunk értelmében a Requiem Temetkezési Kft-vel együttműködünk, partnerünk simontornyai irodájában a koporsós temetkezésre vonatkozó megrendeléseket az Anhur Kegyeleti Kft. teljesíti – mondta a szakember.

– Konkrétan mely településeket érinti ez a változás?
– Simontornya városában és a térségben: Ozora, Igar, Igarvám-Szőlőhegy, Pálfa, Felsőrácegres, Kisszékely, Nagyszékely, Miszla, Belecska, Pincehely, Fürged, Tolnanémedi községekben végezzük el a jövőben a koporsós temetéseket a helyi Requiem Temetkezés közvetítésével. Az elhunytak hozzátartozói a jól ismert simontornyai irodában kapnak tájékoztatást és segítséget a temetés ügyintézésében. Amennyiben koporsós temetést választanak, akkor cégünk a megszokott magas színvonalon igyekszik teljesíteni az elvárásokat, a személyes igényeket. Az urnás temetéseket továbbra is a Requiem Kft. végzi.

– Mit jelent Önök számára és a helyieknek ez a megállapodás?
– A szerződés fontos eleme, hogy az Anhur Kft. által képviselt színvonalas kegyeleti szolgáltatást, empátiát, szakszerűséget biztosítjuk helyben. Igyekszünk az árakat is a helyi környezethez alakítani, ami természetesen nem mehet az igényesség rovására. A Simontornya, Zrínyi u. 32. szám alatti Requiem irodában Simoni Gábor fogadja a gyászolók megkeresését, menye, Simoniné Kovács Franciska az ügyintézésben segít.

Anhur Kft. Temetkezés

Simontornya, Zrínyi u. 32. Tel.: 06-30/855-3155 (Simoni Gábor)
Tamási, Vörösmarty u. 7. Tel.: 06-20/511-9555 (Brücher Vilmos)
Szekszárd, Béri Balogh Á. u. 78. Tel.: 06-20/852-1513

www.anhurtemetkezes.hu

Készenlét: 0-24-ig 06-30/936-3255