MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Shakira dalban üzent Piquének: Ferrarit cseréltél egy Twingóra

Shakira dalban üzent Piquének: Ferrarit cseréltél egy Twingóra

telex.hu • fotó: thenews.com.pk

Félreérthetetlen üzenetek vannak benne.

 

Tavaly június elején derült ki, hogy a kolumbiai énekesnő, Shakira és a világbajnok focista, Gerard Piqué elválnak – utóbbi hűtlensége miatt. Shakira napra pontosan tíz évvel volt idősebb, mint a Barcelona 35 éves játékosa, akivel 12 éve házasodott össze, és két gyerekük született.

A válás összetörte az énekesnőt, először szeptemberben beszélt arról, hogy érezte magát. „Eddig csendben maradtam, és csak próbáltam feldolgozni az egészet. Nehéz beszélni erről, különösen azért, mert még mindig tart, ráadásul a nyilvánosság előtt zajlik az egész. A szakításunk nem olyan, mint egy átlagos szakítás, nemcsak nekem, hanem a gyerekeimnek is nehéz volt, hihetetlenül nehéz. A nap 24 órájában paparazzók táboroznak a házam előtt, és a házamon kívül nincsen olyan hely, ahol el tudnék bújni előlük a gyerekeimmel” – nyilatkozott akkor.

Már akkor is dalban mondta el a bánatát, amelynek Te Felicito volt a címe. Most egy újabb dallal jelentkezett, ami a Youtube-on hatalmas sikert ért el, 24 óra alatt 63,5 millióan nézték meg, ami új rekordot jelent a Guardian híre szerint.

Félreérthetetlen üzenetek vannak benne, elég csak arra gondolni, minthogy érek annyit, mint két 22 éves. Vagy arra: lecserélted a Ferrarit egy Twingóra. Vagy: a Rolexet egy Casióra. „Sokat edzel, de az agyadra is gyúrhatnál egy kicsit” – ez is benne van a dalszövegben. Azt a sort is könnyű értelmezni, hogy kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal.

Piqué egyébként a nála 12 évvel fiatalabb, 23 éves Clara Chiáért hagyta el a feleségét. A játékos november elején jelentette be, hogy felhagy a futballal, utolsó meccsén a kispadról állították ki.

A pár egyébként december elején egyezett meg arról, hogy mi lesz a gyerekeikkel. Shakira Miamiba költözött velük, de a futballista egy hónapban 10 napot velük tölthet.