MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Sandra Bullock kérésére még Brad Pitt is hajlandó ingyen dolgozni

Sandra Bullock kérésére még Brad Pitt is hajlandó ingyen dolgozni

mafab.hu

Az elveszett város Aaron Nee és Adam Nee rendezők kalandfilmje igazi sztárparádét ígér.

Hamarosan izgalmas és vicces kalandfilmre ülhetünk be a mozikba, ugyanis a hónap végén debütál Az elveszett város, amiben nagyon nagy szerepe van Sandra Bullocknak is.

Már ő maga is egy nagy sztárnak számít, de kezdettől fogva producerként dolgozik a projekten, így volt beleszólása abba is, hogy kiket keressenek meg egy-egy szerepre. Így esett, hogy amikor megkérdezték, Channing Tatum lehet-e az egyik főszereplő, már intézkedett is. És mivel ezzel a projekttel párhuzamosan futott A gyilkos járat forgatása is, az sem okozott neki gondot, hogy Brad Pittet meggyőzze, hiszen abban is együtt szerepelnek.

Mint kiderült, Brad Pitt egy kisebb szerepet kap Az elveszett városban, amihez eredetileg három nap forgatást terveztek. De ahogy az lenni szokott, egy picit megcsúsztak, így Sandra Bullock, mint producer megkérte színésztársát, hogy vállaljon el még egy negyedik napot is. Ez önmagában nem is lenne különösen nagy dolog, csakhogy Brad Pitt ezt ingyen vállalta el. Úgy, hogy az első három napon is megfeszített tempóban dolgoztak, így már hulla fáradt volt. Ráadásul a forgatást egy dzsungelben, monszun idején tartották, így finoman szólva sem voltak kényelmesek a körülmények.

Az elveszett város egy tehetséges, de magának való írónőről szól, aki minden kalandregényében ugyanarról a sármos fickóról ír, aki egzotikus helyeken mindenféle kalandokba keveredik. Ezt a fazont egy fotómodellről mintázta, akivel épp közösen turnéznak a legújabb könyvet népszerűsítve, amikor egy különc milliárdos elrabolja az írónőt. Az a terve, hogy ő kutat majd fel neki egy titokzatos elveszett várost, amely mesés kincseket rejt.

A film főszerepét természetesen Sandra Bullock alakítja, aki mellett tehát Channing Tatum lesz a másik főhős. Brad Pitt egy őket segítő fickót fog alakítani, míg a gonosz milliárdost Daniel Radcliffe kelti majd életre.