MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Presser Gábor: vége!

Presser Gábor: vége!

civishir.hu

„Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel."

Vasárnap délután Presser Gábor saját - és az LGT - Facebook-oldalán tudatta rajongóival a hírt: az együttes tagjai közösen úgy döntöttek, hogy nem lépnek fel többet.

Köztudott, hogy Somló Tamás, valamint Laux József halála rendkívül megviselte mindannyiukat, a döntés mégis váratlanul érte a rajongókat, akik posztjaikban szomorúságuknak és mérhetetlen szeretetüknek adnak hangot.

A döntés pontos okáról Presser így ír a Facebookon:

Bármennyire is nehéz ezt kimondani, leírni, de mi hárman, Karácsony János, Presser Gábor és Solti János, az LGT tagjai azt szeretnénk tudatni azokkal, akiket érdekel, akik szerették a zenénket, dalainkat, hogy Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel. Tomit nem lehet pótolni, és mi nem is gondolunk semmi ilyesmivel próbálkozni. Köszönetet mondunk mindazoknak, akiktől a hosszú évek alatt szeretetet, bíztatást kaptunk, azoknak, akik segítették munkánkat, akik eljöttek a koncertjeinkre, akik hallgatták, tudták a dalainkat, akik gyűjtötték a felvételeinket. Csodálatos volt nektek játszani. Karácsony János, Presser Gábor, Solti János.