MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
MKKP: Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha Ön kap 5 millió forintot?

MKKP: Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha Ön kap 5 millió forintot?

magyarhang.hu, fotó: facebook: Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt összeállította a kormány legújabb nemzeti konzutációjának kérdéssorát.

A kérdések a következők:

1. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin Orbán Viktorral megosztva Nobel-békedíjat kapjon, Ön pedig elég gázt?

2. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin minél több ellensége essen ki véletlenül az ablakon, ha közben Magyarországon hatósági áras maradhat a cukor?

3. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország Kárpátalját is annektálja, a határ mentén élő magyarok pedig vámmentesen hozhassanak be benzint és cigarettát?

4. Egyetért-e azzal, hogy Magyarország azonnal szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait az agresszor Ukrajnával, a vodka hatósági árát pedig 500 forint/liter értékben maximálják?

5. Egyetért-e azzal, hogy amennyiben ezáltal az egy főre jutó átlagos rezsiköltség megközelítheti a nulla forintot, a Szovjetunió kapja vissza az 1989 előtti területének 100%-át, és foglaljon el pár újabb országot?

6. Egyetért-e azzal, hogy a zsarnok Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással, a népnyúzó szankciókkal, és inkább adjon a magyaroknak egy csomó pénzt?

7. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha Ön kap 5 millió forintot?

8. Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat, ha eközben újra 3 forint 60 fillérbe kerülhet majd egy kiló kenyér?

+1. Egyetért-e azzal, hogy télre bezárjon egy sor amúgy is teljesen felesleges kulturális intézmény, a felszabaduló pénzt pedig sokkal hasznosabb dolgokra, például nemzeti konzultációra költsük?