MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Milliomos lehet, aki kirakja ezt a puzzle-t

Milliomos lehet, aki kirakja ezt a puzzle-t

vezess.hu

Igazi zsákbamacskajátékot csináltak a kirakóból, ahol pénznyereménnyel kecsegtetnek.

A mai világban már nem annyira népszerű játék a puzzle, sokkal izgalmasabb szórakozási lehetőséget kínál bármilyen kütyü. Az MSCHF azonban némi pénzzel tereli vissza a kirakósok világa felé az embereket: 500 darabos szettjükkel ugyanis garantáltan pénzt lehet nyerni.

A koncepció egyszerű: a fekete és sárga puzzle-darabkákból egy QR-kód áll össze, melyet beszkennelve megnyílik egy oldal, ahol azonnal kiderül, mekkora összeget nyertünk. Dupla így az öröm, hiszen nemcsak az motiválja az embert, hogy befejezze a kirakóst, hanem a pénzjutalom is, mely akár 1 millió dollár (360 millió forint) is lehet.

A fődíjat rejtő QR-kódból kettőt is találni a puzzle-csomagok között, melyek darabja 30 dollárba (10 750 forintba) kerül. Mindenki persze nem járhat jól: van ugyan garantált pénznyeremény, de az csak egyetlen dollár, így számos alkalommal a bank, azaz jelen esetben az ötletgazda MSCHF gazdagodik.

Mindezzel együtt ez már a második ilyen puzzle-kiadásuk: először tavaly mutatták be ezt a játékot, mely akkora siker lett, hogy 2022-ben megismételték az akciót.