MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Lezárások és forgalmi változások lesznek szombaton Magyar Péter tüntetése miatt

Lezárások és forgalmi változások lesznek szombaton Magyar Péter tüntetése miatt

hvg.hu

Itt megtalálja, szombaton Budapesten hol és mikor nem szabad parkolni, megállni, és hova nem lehet majd behajtani.

Április hatodikára tüntetést hirdetett Magyar Péter, az esemény leírása szerint 13:30-tól lesz gyülekező a Városháza tér – Deák tér – Károly körút háromszögben. „A nemzeti menet 14.00 órakor indul, és a Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca érintésével 15.00 órakor érkezik a Kossuth térre. Az új Magyarországért 15.00 és 17.00 óra között demonstrálunk a nemzet főterén” – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A rendőrség honlapján már közzé is tették, hogy aznap milyen lezárásokra és forgalmi módosításokra kell számítani. Mint írják, gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2024. április 6-án Budapest V. és VI. kerületében.

Tilos megállni 2024. április 6-án 8 órától 24 óráig a Széchenyi felső rakparton a Zoltán utca és az Arany János utca között, és a Rippl Rónai utca mindkét oldalán az Andrássy út és Lendvay utca között.

Emellett szakaszosan és időszakosan lezárják április 6-án 13 órától 15 óra 30 percig a Károly körút – Deák Ferenc tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca útvonalat.