MENÜ
2024. május 5.
Györgyi
„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos

„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos" – utolsó alkalommal hangzott el

vezess.hu

25 év után vége, leadták a Cobra 11 utolsó részét.

A Redaktionsnetzwerk Deutschland készített nemrég interjút Erdoğan Atalay-val, vagyis a Cobra 11 főszereplőjével, Semir Gerkhannal. A beszélgetés apropója nem más volt, mint a Cobra 11 megszűnése. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a nemrég levetített duplaepizódos évadzáró lesz a széria utolsó két része.

A hazánkban is nagyon népszerű tévésorozat a Wikipedia szerint 25 szezont élt meg, az IMDb viszont 48 évadra bontja a sorozatot. Az mindenesetre bizonyos, hogy az utolsó részeket augusztus 12-én adták le Németországban.

Atalay azt nyilatkozta, hogy a koronavírus komoly gondokat okozott az RTL-nek is, a csatorna reklámbevételei jelentősen csökkentek, így egyszerűen nem maradt keret a Cobra 11 folytatására, ami állítása szerint egész Európa legdrágább tévésorozata volt.

2014-ben írtunk arról, hogy a sorozat csak első 260 epizódjában 4500 autót törtek össze. A látványos karambolokat a legkülönbözőbb kameraállásokból filmezik, akár 16 kamerával is, amelyeket ütés- és tűzálló dobozok védelmeznek az ütközések közben.