MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Klasszikus darabok modern stílusban

Klasszikus darabok modern stílusban

retikul.hu

A legnőiesebb tavaszi trendek, amikre a francia nők azonnal lecsaptak.

A francia nők minden szezonban mesterien válogatják ki az aktuális trendek közül azokat a darabokat, melyeket hiba nélkül tudnak beépíteni a személyes stílusukba. Kedvelik az időtálló klasszikusokat, amelyek sohasem mennek ki a divatból, és még évtizedek múlva is nélkülözhetetlenek a ruhatárból. Az idei tavaszi trendek között szintén találhatunk efféle kreációkat.

A francia nők stílusát főként az egyszerűség jellemzi. Nem szeretik a túlságosan mesterkélt, görcsösen megkomponált szereléseket. Ezek idegennek hatnak tőlük, éppúgy, mint a túlcicomázott elegancia. Legfőképpen azokra a letisztult darabokra vadásznak, amelyeket többféle stílusban is el tudnak sütni.

Az öltözködésüket inkább a lezser elegancia jellemzi, melyben főszerep jut a nőiességnek és az időtállóságnak. Nem erőlködnek nagyon, vagyis kerülik a precízen megkomponált összeállításokat, gyakran az olyan szimpla darabokat részesítik előnyben, mint amilyen a farmer, a blézer, a kötött pulóver és a lapos talpú cipő.

A tavaszi szezonban is ezek a kreációk jelentik a ruhatáruk alapját, kiegészülve az éppen aktuálisan divatosnak számító holmikkal. Vannak olyan fazonok, melyek népszerűségük ellenére sem jellemzőek a francia stílusra, például a cargo és a baggy nadrág általában kimarad az öltözékeikből.

A műbőr darabok már pár éve kirobbanthatatlanok a trendek közül. Minden a bőrhatású nadrággal kezdődött, majd megjelentek a blézerek, szoknyák, egészruhák. A párizsi hölgyek is rákaptak, és még tavasszal sem szeretnék elengedni a kedvenceiket. A fekete mellett a barna, bézs és a zöld árnyalat egyaránt felbukkan az öltözékükben. A változékony időben te is nagy hasznát veheted az efféle kreációknak.