MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Kiáltványban magyarázza el...

Kiáltványban magyarázza el...

telex.hu/Weiler Vilmos

...a legnagyobb német lap a bevándorlóknak az ország alapértékeit.

Ötven pontos kiáltványt tett közzé vasárnap délután Európa legnagyobb példányszámú bulvárlapja, a német Bild. A kiáltvány szerint Németországban nagyon sokan nem a német értékek szerint élnek, ami nem elfogadható. Azt írják, hogy a szöveg minden Németországban élő embernek szól, de abból egyértelműen kiolvasható, hogy a németországi muszlim bevándorlók az igazi címzettek.

A kiáltvány szerint „a Hamász Izrael elleni terrortámadása óta a gyűlölet új dimenzióját tapasztaljuk meg hazánkban – értékeink, a demokrácia és Németország ellen. Az elmúlt napok megmutatják, ami már régóta erjedt és forrong társadalmunkban: Sokan vannak hazánkban, akik az életmódunk ellen harcolnak. Olyanok, akik ünneplik az ártatlan civilek meggyilkolását. Akik arra tanítják gyermekeiket, hogy gyűlöljenek másokat, mert azok hitetlenek. Akik meg akarják tiltani a nőknek, hogy szoknyát vagy nadrágot viseljenek. Akik megvetik az alaptörvényt, és helyette radikális prédikátorokat hallgatnak. Akik kihasználják a toleranciát, mert más társadalmat akarnak.”

A kiáltvány azzal folytatja, hogy:

„Ezt nem fogadhatjuk el. Ez így nem mehet tovább.

Ha most megbotlunk, el fogunk bukni. Németországnak most kell NEM-et mondania! A zsidógyűlöletre, az embergyűlöletre és mindazokra, akik nemet mondanak nekünk.”

A kiáltvány ezután felsorol 50 pontot, amit szerintük a Németországban élőknek tiszteletben kell tartani. Ebben olyan dolgokról van szó, minthogy:

nincsenek „hitetlenek”;
a férfiak és a nők mindenben egyenrangúak;
használjuk a „köszönöm” és a „szívesen” szavakat;
a férfiak szerethetik a férfiakat, a nők pedig a nőket;
nem toleráljuk az intoleránsokat;
nem kell szűznek lenni, hogy valaki házasodhasson;
a gyerekek viszont nem házasodhatnak;
a kés helye a konyhában van, nem a nadrágzsebben;
mi az életet szeretjük, nem a halált;
aki nálunk szeretne élni, az tanuljon meg németül;
és aki az alkotmányunkat és jogrendszerünket nem kötelező érvényű tanácsok gyűjteményének tartja, az minél előbb hagyja el Németországot!