MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Kétmilliárdos luxusingatlant nyert

Kétmilliárdos luxusingatlant nyert

nlc.hu/Fotó: Omaze, Profimedia

June egy ideig biztosan megtartja a kétmilliárd forintot érő ingatlant.

Egy nemrégiben özveggyé vált nagymama egy 4,5 millió fontot – csaknem kétmilliárd forintot – érő luxusingatlant nyert egy sorsoláson.

Az essexi 74 éves June Smith az Omaze Million Pound House Draw nevű játéknak köszönhetően lett boldog tulajdonosa a festői Fowey Estuaryban található háromemeletes, hat hálószobás háznak. És hogy ne legyen gondja a költözéssel sem, további 100 ezer fontot (42 millió forintot) kap készpénzben.

June – akinek három gyermeke és hat unokája van – tavaly tragikus módon veszítette el férjét, Ront, aki 74 évesen szívrohamot kapott. „A férjem, Ron tavaly meghalt, de biztos vagyok benne, hogy szerepe volt a nyerésben – ő nyerte meg mindannyiunkért. Ron mindig is azt akarta, hogy családként anyagilag biztonságban legyünk, és ez a ház ezt a biztonságot adja meg nekünk. Egész életében az építészettel foglalkozott, ezt a házat biztosan imádta volna, ez egy műalkotás” – fogalmazott June.

A nő az elmúlt 17 évben egy kétszobás családi házban élt, de miután 25 fontért (11 ezer forintért) részt vett a sorsoláson, lecserélheti az eddigi otthonát.

Azt már eldöntötte, hogy valamennyi időre biztosan beköltözik a villába, és egyelőre megtartja a nyereményt. Hogy hosszú távon mit kezd vele, azt még nem tudja, de mint mondta, akárhogy is dönt, ez a nyeremény az egész családja életét megváltoztatta.

Egy angol házaspár tavaly egy másik, szintén kétmilliárd forintot érő luxusházat nyert, de ők azonnal árulni kezdték az ingatlant.

(LadBible)