MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Két apától szült ikreket egy 19 éves lány

Két apától szült ikreket egy 19 éves lány

gyerekszoba.hu

Mindenkit meglepett az apasági teszt eredménye: két apukája van az ikreknek!

A különös fogantatás a ritka, ám nem lehetetlen szuperfekondációnak és annak köszönhető, hogy a 19 éves anyuka két különböző férfival bújt ágyba a peteérés napján.

A Brazíliában élő anyuka a szülést követően szeretett volna a végére járni, hogy korábbi partnerei közül ki lehet a különlegesen fogant ikrek apukája, ezért apasági tesztet kért, ami meglepő eredménnyel zárult. Felvette a kapcsolatot azzal a fiatal fiúval, akit esélyesebbnek tartott az apaságra, ő pedig belement abba, hogy a vizsgálatot elvégezzék.

Az apasági teszt kiértékelése során az derült ki, hogy a DNS-mintát beküldő férfi a két baba közül csak az egyiknek az apukája, amit nehezen akartak elhinni. Épp ezért megismételtették a vizsgálatot, az azonban ugyanígy végződött és a sokkhatás alatt álló szülők kénytelenek voltak elfogadni a hajmeresztő eredményt.

Ezek után nem maradt más választása a fiatal anyukának: megkereste a másik férfit is, akivel a fogantatás napján feküdt le, és őt is megkérte arra, hogy segítsen az ügy végére járni. A tőle kapott minta alapján elvégzett vizsgálat pont úgy zárult, ahogy azt sejteni lehetett, azaz a második babának ő a vérszerinti apukája, míg az elsővel nem áll rokoni kapcsolatban.