MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
„Kérjük, értesítsen, milyen módon kíván fizetni!”

„Kérjük, értesítsen, milyen módon kíván fizetni!”

szmo.hu

Hetvenezer forintnyi összeget számolt fel egy menyasszony és vőlegény azoknak, akik nem jelentek meg az esküvőjükön.

„Bevallom, nem keltett bennem jó érzéseket, amikor valaki nem jött el. Nem kevesebb, mint négyszer kérdeztünk rá, hogy biztos jönnek-e" – mondta a vőlegény.

Az esküvői etikett mindig is megosztó téma volt. Egy pár azonban egész szélsőséges megoldással állt elő arra az esetre, ha a meghívottak nem jelennek meg az esküvőn - írja az Indy 100.

Az ifjú házasok ugyanis komoly összeget szabtak ki a meghívottaknak: 240 dollárt, azaz mintegy 70 ezer forintot kellett volna befizetniük, ha feleslegesen tartották fenn nekik a helyet, erre ráadásul mindössze egy hónapos határidőt kaptak.
“Ezt a számlát azért küldjük, mert helyet tartottunk fenn az Ön részére az esküvőnkön. Mivel nem jelezte felénk, hogy nem jönne el, ezzel az összeggel tartozik nekünk a lefoglalt helyért. Kérjük, értesítsen, milyen módon kíván fizetni!” - állt a közleményben, amit széles körben osztottak meg az interneten.

A pár a kritikák ellenére is nyíltan felvállalta a húzást:

„Bevallom, nem keltett bennem jó érzéseket, amikor valaki nem jött el. Nem kevesebb, mint négyszer kérdeztünk rá, hogy biztos jönnek-e. Mivel az esküvőnket Jamaikán tartottuk, minden vendég megdobta a költségvetést” - mondta a 44 éves Doug Simmons, aki a 43 éves Dedra McGee-t vette el feleségül.
Simmons elmondása szerint azzal is beérte volna, ha a meg nem jelentek küldenek egy sms-t, hogy nem lesznek ott - azt azonban nem találja fairnek, hogy végül neki kellett fizetni az ilyen vendégek és kísérőik után is.

Az újdonsült férj végül nem küldte el a számlákat az érintetteknek, de így is rengeteg bocsánatkérést kapott. A kommentelőket azonban megosztotta az ügy, és sokan bélyegezték “kicsinyesnek” Simmons viselkedését:

“Képzeljétek már el, hogy a pandémia közepén nem mentek el egy esküvőre, és kaptok egy ilyen számlát! Akkor beszéltem volna ezzel a párral utoljára” - vélekedett az egyikük.