MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Kecske foglalt el egy rendőrautót és megette az ügyiratokat

Kecske foglalt el egy rendőrautót és megette az ügyiratokat

zoozoo.hu

Erre szokták mondani, hogy ilyen nincs, de mégis van.

Az amerikai Douglas megyei sheriff hivatala tette közzé a videót a renitens kecskéről, aki beugrott egy nyitva hagyott rendőrautóba és ott nekiállt elfogyasztani a hivatalos iratokat – írja a USA Today. Miután összerágta a papírokat és fellökte a nőt, angolosan távozott. 

A seriffhelyettes a múlt héten iratokat vitt ki egy házhoz, és arra az esetre, ha menekülnie kellene a házőrző kutyák elől, most is nyitva hagyta a járőrkocsi ajtaját. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy egy pimasz kecske várja majd a kocsijában, akit semmi más nem érdekel, mint hogy elfogyassza a kocsiban fellelhető hivatalos papírokat.

A seriffhelyettes hiába kezdte taszigálni az állatot, az nem akart tudomást venni róla, csak arra koncentrált, hogy minél több iratot semmisítsen meg. Ezért a seriffhelyettes inkább gyorsan kimenekítette a papírokat a kocsiból.

Végül ugyan sikerült a kelletlen kecskét kitessékelni a kocsiból, de cserébe a patás egy utolsó támadást még intézett, és boldogan felöklelte a serifhelyettest. Hogy teljes legyen az öröm a végére megérkeztek a mérges kutyák is, hogy a kecske védelmére keljenek. A hatóság közleménye szerint a seriffhelyettes nem sérült meg az akcióban.