MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Új cipőben a 007-es

Új cipőben a 007-es

igenyesferfi.hu

A fekete Oxford a legfinomabb borjúbőrből készült, letisztult, elegáns, és sugárzik róla a luxus.

Ahogy az autónál, úgy ezen a téren is egy angol márkára esett Őfelsége titkosügyökének választása. A szigetország egyik legkiválóbb cipész társasága, a Crockett & Jones készíti ezeket, a novemberben érkező Nincs idő meghalni című jubileumi Bond-film tiszteletére pedig egy teljesen új, limitált modellt is bevezettek, a James-t. Az Oxford a legfinomabb borjúbőrből készült, letisztult, elegáns, és sugárzik róla a luxus.

Daniel Craig utolsó bevetésén a 007-es bőrében két Crockett & Jones modellt visel a 25. James Bond filmben, a márka azonban emellé tervezett egy harmadikat, kimondottan az új epizód tiszteletére. A James modell a legjobb minőségű borjúbőrből készül, ami tökéletesen érvényre juttatja a szinte már szoborszerű sziluettel megálmodott cipő letisztult formáit. Az úgynevezett wholecut Oxford fazonú cipő formáját a 348-as számú kaptafára (Last No.348) alapozták, aminek modern arányai a márka számos ismert és népszerű modelljénél szolgáltak kiindulópontként.

Bond odafigyel a részletekre, ezt a hozzáállást pedig a Crockett & Jones-nál is osztják, és a cipő megjelenése mellett a belsejét is a legnagyobb alapossággal és odafigyeléssel alkották meg. Bőrrel bélelték, és a teljesen fekete belső részben ezüst fóliával a 007-es jól ismert logó is feltűnik, ami az első ilyen alkalom a cég történetében. Hogy minél hosszabb ideig mondhassa el magáról a tulajdonos, hogy James Bond cipőjében jár, a pár mellé egyedi, kézzel készült, és természetesen a 007-es logójával ellátott sámfa is érkezik. Az exkluzív csomagot a króm cipőkanál és a cipőkefe teszik teljessé.

A teljesen fekete bőr James ára 1 195 dollár, és a márka honlapján lehet megrendelni, a Nincs idő meghalni című filmben látható két másik modellel egyetemben. Ha minden igaz, a filmet november 20-án fogják bemutatni.