MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Ibvier Csavar- és Zárszaküzlet: költözés Szekszárdon

Ibvier Csavar- és Zárszaküzlet: költözés Szekszárdon

Ibvier Csavar- és Zárszaküzlet

Az üzlet március 8. óta új helyen, Szekszárdon, a Mátyás király u. 66. szám alatt (Márker Kft.) udvarában várja vásárlóit.

A megyeszékhelyen közel három évtizede működő két kisebb üzletet – a Rákóczi utcában és a Béri Balogh utcában – ezzel egy időben bezárták. Most a tágas, modern környezetben kényelmesen elfér a teljes termékkínálat, a közeljövőben pedig bővítésre is van lehetőség.

– Régóta érlelődött a gondolat, kinőttük mindkét korábbi üzletet – mondja Csibi Attila ügyvezető. – Közel harminc éven keresztül megszokták a vevőink, hogy hol találnak bennünket. Egyfajta munkamegosztás is kialakult korábban a két üzlet között: a Rákóczi utcában elsősorban a lakosság részéről kerestek bennünket, míg a Béri Balogh utcában jellemzően az ipari felhasználók vásároltak. Nagy gondot jelentett a parkolás, főként a Rákóczi utcai boltunknál, illetve mindkét helyen erősen hely szűkében voltunk. A végső döntést az siettette, hogy édesanyám, aki eddig nyugdíjasként dolgozott, ezután végleg abbahagyja a munkát, és egy kolléganőnk várandós, úgyhogy hirtelen két fővel kevesebben lettünk.

Az új hely megválasztásánál fontos szempont volt a könnyű elérhetőség és az elegendő belső tér. Szekszárdon, a Mátyás király utcai szaküzletben ideális a kétszáz négyzetméteres eladótér az értékesítés és a kapcsolódó szolgáltatások számára. Az üzlet akadálymentes, és ingyenes, tágas parkolási lehetőség van az autóval érkezők számára.

A cégvezető köszöni a vevőik türelmét a régi, jól ismert, bejáratott üzletek bezárása miatt, meggyőződése, hogy az új, tágas szaküzlet hasonlóan népszerűvé válhat a következő évtizedekben. Hozzáteszi, az eddigi népszerű akciókat megtartották, így például szombatonként minden áruféleségre 10 % kedvezményt adnak. Ezenkívül érdemes lesz a közeli jövőben betérni az üzletbe, mert a meglévő profilon belül új termékek bevezetését tervezik.

Ibvier Csavar- és Zárszaküzlet
Szekszárd, Mátyás király u. 66. (Márker Kft. udvarán)
Nyitva: H-P: 7.30-16.00-ig, Szo.: 7.30-11.30-ig
Telefon: 74/413-004
E-mail: ibvier@terrasoft.hu
www.ibvier.hu