MENÜ
2019. augusztus 24.
Bertalan
Hotel Elizabeth Baján: szakmai rendezvények, tréningek, konferenciák

Hotel Elizabeth Baján: szakmai rendezvények, tréningek, konferenciák

Hotel Elizabeth, fotók: Kapfinger András, www.hotelelizabeth.hu

Céges csapatépítők, konferenciák, továbbképzések ideális helyszíne a bajai Hotel Elizabeth szálloda.

27 kétágyas szobában összesen 54 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani, mindegyikben légkondicionáló, televízió és ingyenes wifi szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkoló is tartozik, a vendégeket a 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja.

A szálloda rendezvényterme illetve fedett terasza számtalan csapatépítő program kiváló helyszíne lehet időjárástól függetlenül egészen kis létszámtól akár 150 főig. A terem különlegessége a négy darab 2000 literes akvárium, amelyek csodás háttérül szolgálnak bármely rendezvényhez. A színvonalas megvalósításához a profi hang- és fénytechnika is hozzájárul. A teremben projektor és egyéb technikai háttér szolgálja a szakmai munkát.
Indoor és outdoor programok szervezésében is örömmel segítünk.
Jó idő esetén Baja és környéke számtalan csapatépítésre alkalmas programot kínál (pl. közös evezés, hajókázás, szabadtéri nyomozós túrák, szabadulószobák, airsoft, közös kirándulások stb.) Kedvezőtlen időjárás esetén azonban számtalan program megvalósítására alkalmas a szálloda fedett terasza és konferencia terme.
Céges rendezvények esetében az egész napos catering szolgáltatás mellett a főétkezéseket szállodánk éttermében vagy a rendezvénytermében tudjuk lebonyolítani.
A hotel saját 20 és 30 fős kisbuszával a környező településeken is könnyen szervezhetünk kirándulásokat vagy épp esti borkóstolót a vendégek részére. Amennyiben mégsem szeretnének kimozdulni a szállodai közegből, több borásszal és pálinka főzdével állunk kapcsolatban, akik örömmel „házhoz hozzák” a kóstolót és szállodánk valamelyik termében bonyolítják le a kért programot.
Jó idő esetén szállodánk egyedi hangulatú kemencés grillteraszán különleges finomságok készülhetnek szabad tűzön vagy parázson.

Nyári esték a teraszon

A rendezvényhelyszín mellett a nyári időszakban különös népszerűségnek örvend az étterem terasza is, mely hűs, árnyékos lehetőséget biztosít az ebéd vagy vacsora elfogyasztására. A 120 fő befogadására alkalmas étterem nem csak a szállóvendégeket szolgálja ki, de egyre népszerűbb a betérő ebéd- vagy vacsoravendégek körében is. A kínálatból a tájjellegű ételek közül nem hiányozhatnak a bajai halételek vagy a tulajdonos kedvence, a „betyárfalatok” nevű fogás sem, de a nyári esték legnagyobb kedvence az étterem udvarán kialakított kemence, malacsütő és grillező rész. Sokrétű étlapja mellett az itallap bőséges kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a Hajós-Bajai borvidék pincészeteinek kiváló borai.

Címünk: 6500 Baja, Bokodi út 17-21.

Recepció telefon: 06 30/278-4506
E-mail: recepcio@hotelelizabeth.hu
Étterem, asztalfoglalás: 06 30/544-9770
Rendezvényszervezés, terembérlés:
Telefon: 06 30/316-6653
www.hotelelizabeth.hu