MENÜ
2018. november 22.
Cecília
Hotel Elizabeth: a tökéletes rendezvényhelyszín

Hotel Elizabeth: a tökéletes rendezvényhelyszín

Hotel Elizabeth, fotók: Kapfinger András, www.hotelelizabeth.hu

Baja legújabb szállodája a családi és baráti rendezvények, lakodalmak mellett konferenciák, csapatépítők számára is ideális.

A tavaly életre keltett egykori szálloda modern, barátságos és megfizethető környezetével és szolgáltatásaival ugyanis akár 250 fős, többnapos konferenciák lebonyolítására is alkalmas, amelyekhez az egyedülálló rendezvényterem biztosítja tökéletes helyszínt. A terem különlegessége a négy darab 2000 literes akvárium, amelyek csodás háttérül szolgálnak bármely rendezvényhez. A színvonalas megvalósításához a profi hang- és fénytechnika is hozzájárul, a kényelmet pedig a szálloda által biztosított teljes körű cateringszolgáltatás teszi teljessé.

A konferencián túl

A Hotel Elizabeth azonban jóval több mint egyszerű konferenciahelyszín, hiszen jelenleg 27 kétágyas szobával rendelkezi, mindegyikben légkondicionáló, televízió és ingyenes wifi szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkoló is tartozik, és a vendégeket a 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja. A hotel saját kisbusszal rendelkezik, amely igény esetén szállítani tudja a vendégeket. Bármilyen családi, baráti, céges, csapatépítő vagy hivatalos rendezvény megszervezésében pedig nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat a hotel szakembereire. A fejlesztési tervek is impozánsak, tervben van ugyanis a létesítmény wellnessrészeggel való bővítése, amelyet a szállóvendégeken kívül a városlakók számára is megnyitnak majd.

Nyári esték a teraszon

A rendezvényhelyszín mellett a nyári időszakban különös népszerűségnek örvend az étterem terasza is, mely hűs, árnyékos lehetőséget biztosít az ebéd vagy vacsora elfogyasztására. A 120 fő befogadására alkalmas étterem nem csak a szállóvendégeket szolgálja ki, de egyre népszerűbb a betérő ebéd- vagy vacsoravendégek körében is. A kínálatból a tájjellegű ételek közül nem hiányozhatnak a bajai halételek vagy a tulajdonos kedvence, a „betyárfalatok” nevű fogás sem, de a nyári esték legnagyobb kedvence az étterem udvarán kialakított kemence, malacsütő és grillező rész. Sokrétű étlapja mellett az itallap bőséges kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a Hajós-Bajai borvidék pincészeteinek kiváló borai.

Címünk: 6500 Baja, Bokodi út 17-21.

Recepció telefon: 06 30/278-4506
E-mail: recepcio@hotelelizabeth.hu
Étterem, asztalfoglalás: 06 30/544-9770
Rendezvényszervezés, terembérlés:
Telefon: 06 30/316-6653
www.hotelelizabeth.hu