Tam_Bau
MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Hordozható hangulatvilágítás

Hordozható hangulatvilágítás

octogon.hu

Mesterien megalkotott darabok, melyek kialakításuknak köszönhetően bárhova elhelyezhetőek.

Egy lámpa nemcsak azzal nyerheti meg a szívünket, ha tökéletes küllemet kölcsönöz neki a tervezője, hanem a felhasználásának sokoldalúságával is. Ezen elvárásoknak pedig az alábbiakban kiválasztott hordozható lámpák mindegyike megfelel, hiszen mesterien megalkotott darabokról van szó, ráadásul vezeték nélküli kialakításuknak köszönhetően bárhova elhelyezhetőek. 

Játék a színekkel

A spanyol Marset Dipping Light lámpái nemcsak megtöltik a teret színekkel, de köszönhetően a kétféle talpnak, és a számtalan árnyalatban elérhető burának szuper variációkat is lehet összeállítani belőlük. Emellett elérhető fali-, mennyezeti-, asztali- és hordozható kivitel is.

Időtlen és stílusos

Az arturo alvarez első hordozható LED-lámpája, a Hipatia időtlen stílusával és elegáns formájával bármilyen felhasználáshoz alkalmazkodik: a vízálló kialakításnak köszönhetően felakasztható a kertben vagy akár jelzőfényként a földre helyezhető, de mesésen mutat beltéren is.

Szikrázó fény

Az IN THE SUN fantázianevű vezeték nélküli lámpát Dominique Perrault építész és Gaëlle Lauriot-Prévost designer tervezte a DCW éditions számára, a Versailles-i kastély Dufour-pavilonjának felújításának részeként, ezzel tisztelegve a Napkirály, XIV. Lajos előtt. A lámpa csillogó aranyba burkolja a környező teret, lágy árnyékokat festve a falakra, ezzel teremtve különleges atmoszférát a helyiségben.