Tam_Bau
MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Három különálló kabin, lakótér, dolgozószoba és szauna szeparáltan, mégis egymás mellett

Három különálló kabin, lakótér, dolgozószoba és szauna szeparáltan, mégis egymás mellett

player.hu

Mind a három kabin minimalista stílusban, fenyőfából épült.

 

Előre gyártott szerkezetből szinte bárhol készre szerelhető faházat láttunk már, de a lett My Cabin koncepciója ennél tovább is megy. A legtöbb hasonló kabin egy kompakt lakóteret rejt, a rigai cégnél azonban további két külön épületet álmodtak meg, ami dolgozószobaként és szaunaként funkcionál, a három házat pedig egyenként vagy készletben is kínálják.

 A hangulatos nyeregtetős házak skandináv recept szerint készültek, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy a lakói kiszakadjanak a nyüzsgő városi életből, és a természet közelében, nyugodtan éljék az életüket.

Mind a három kabin minimalista stílusban, fenyőfából épült, a lucfenyő külső borítást pedig a vevő igénye szerint pácolják.

A legnagyobb ház a 27 négyzetméteres My Milla, ami egy nappalit, egy kis konyhát és egy fürdőszobát rejt, a hálószobája a galérián található. A 15 négyzetméteres My Calmus irodának rendezhető be, és ezzel különválasztható a lakótértől, míg a 9 négyzetméteres legkisebb házat a skandináv életmód elengedhetetlen kellékeként eleve szaunának tervezték.

A berendezés külön rendelendő, és a képeken látható házakhoz jó ízléssel válogatták össze a bútorokat, míg fűtés terén hőszivattyús és klasszikus öntöttvas kályha is választható. A teljes szett 64 ezer euróba kerül, ami 23,5 millió forintnak felel meg, de a házak egyenként is megrendelhetők 16-32 ezer euróért, a szerelés két hónapot vesz igénybe.