MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Felárat fizettetek egy családdal az étteremben, mert gyermekeik rosszul viselkedtek

Felárat fizettetek egy családdal az étteremben, mert gyermekeik rosszul viselkedtek

mindmegette.hu

17 ezer forintnak megfelelő dollárt fizettettek meg az étteremben randalírozó gyerekek miatt.

Egy étterem azért büntette plusz tétellel a náluk vacsorázó családot, mert gyerekeik rosszul viselkedett a vacsora alatt. A blokkon „fegyelmezésre alkalmatlan szülő” címen jelezték a nagyjából 17 ezer forintos felárat.

Egy amerikai étterem kiszámlázott plusz tételének története futótűzként tarolta le az internetet, amit egy felháborodott anyuka osztott meg a napokban. A vendéglátóegység ugyanis képes volt kiszámlázni nekik egy 50 dolláros plusz költséget családi vacsoraszámlájukhoz azzal az indokkal, hogy gyerekük vállalhatatlanul viselkedett. A családnak, pontosabban az egyik szülőnek nem kellett sokáig várnia a következő pofonra, hiszen miután megosztotta történetét a nagyközönséggel, az együttérző kommentek helyett inkább kérdőre vonták. Ez nem is csoda, hiszen a Georgia államban található Toccoa Riverside étterem tulajdonosa is megszólalt az eset kapcsán - írja a Food&Wine.

- Ezt a pótdíjat még a koronavírus idején vezettük be két évvel ezelőtt „fegyelmezésre alkalmatlan szülő” címen, ám ez az egész csak egyfajta figyelmeztetésként szolgált eddig a pillanatig – mondta Tim Richter. A tulaj elmondása szerint a gyerekek elviselhetetlenül hangosak voltak, összevissza rohangáltak, viselkedésükkel pedig zavarták az étterem többi vendégét. Tim hozzátette, hogy csak az érintett családot nem idegesítette a szituáció, ugyanis semmit nem tettek.

Annak ellenére, hogy bizony a téma elég érzékeny, a közösségi médiában az anyuka története fordítva sült el, ugyanis szinte mindenki az étterem pártját fogta, ráadásul azok a hozzászólók is a rendszert csinálnának a büntetésből, akiknek egyébként van gyerekük. "Nagyon jó ötlet, én a repülőtereken is bevezetném. Nem kell minden étteremnek gyerekbarátnak lennie."