MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
És akkor besétált az étterembe Obama, Spielberg és Springsteen

És akkor besétált az étterembe Obama, Spielberg és Springsteen

telex.hu / Weiler Vilmos / Fotó: Pol Perello Franch

A hármas egy fotóra is összeállt az étterem személyzetével.

Kicsit megilletődött egy barcelonai étterem személyzete, amikor csütörtök este egy utolsó pillanatban lefoglalt asztalhoz vendégként megjelent Barack Obama volt amerikai elnök, Steven Spielberg filmrendező és Bruce Springsteen énekes – írja a Guardian. Miután megvacsoráztak a Palace Hotel's Amar éttermében, a hármas egy fotóra is összeállt az étterem személyzetével.

A volt elnök feleségével, Michelle Obamával, valamint Spielberggel, és annak feleségével Kate Capshaw-val Springsteen péntek esti koncertjére érkeztek a városba. Obama Spielberg régi barátja, Springsteennel pedig akkor került közelebbi kapcsolatba, amikor az énekes támogatta a 2008-as elnökválasztási kampányában.

Az étterem főszakácsa, Rafa Zafra szerint a csoport fáradtan érkezett, de mindent ki akartak próbálni. Obama a vacsora után bement a konyhára, mondta, hogy ez volt a valaha volt egyik legjobb kajálása, majd megkérdezte a dolgozókat, hogy csinálhatnak-e velük egy közös képet. Csináltak.

Pénteken az Obama-házaspár bejárta Barcelona fő látnivalóit a Sagrada Familiát is beleértve. A spanyol média beszámolói szerint a pár kézen fogva járta be a várost, néha integetve a bámészkodóknak.

#BARCELONA
#ÉTTEREM
#AMERIKAI ELNÖK