MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Eltitkolt szerelemgyerek?

Eltitkolt szerelemgyerek?

szeretlekmagyarorszag.hu

Károly herceg és Kamilla eltitkolt fiának vallja magát egy brit férfi, és azért küzd, hogy ezt bebizonyítsa.

Lehetséges, hogy Károly hercegnek és Kamilla hercegnének még tinédzserként született egy szerelemgyereke? Ezt állítja legalábbis egy Ausztráliában élő brit születésű férfi. A Daily Mail most igyekezett utánajárni, hogy mennyire lehet valós az általa előadott sztori.

Simon Charles Dorante-Day 1966 áprilisában született a Portsmouth-hoz közeli Gosportban. Egy portsmouth-i család fogadta örökbe 8 hónaposan, és azóta sem tudja, kik a biológiai szülei. Azt állítja, a fogadott nagymamája mondta el neki, hogy Kamilla szülte meg őt, és Károly herceg az édesapja.

Az 55 éves férfi szerint nevelőanyai nagyszülei, Winifred és Ernest Bowlden Erzsébet királynőnek dolgozott korábban szakácsként és kertészként, a nagypapája pedig Birodalmi Szolgálati Kitüntetést is kapott az uralkodónak tett szolgálataiért.

Dorante-Day szerint Kamilla védőtisztek és a királyi család segítségével tudta titokban tartani azt, hogy életet adott neki, és elintézni, hogy Winifred lánya örökbe fogadja, amikor "már elég idős" lesz.
A Daily Mail szerint ugyan lehetséges, hogy a fogadott nagyszülők valóban a királyi családnak dolgoztak, de a nagypapa neve nem szerepel a királynő által kitüntetettek listáján a megkoronázása óta, ami kissé megingatja a férfi állítását.

Dorante-Day azt mondta, a kutatásai szerint Károly és Kamilla 1965-ben kerültek először közelebbi kapcsolatba, miután Winston Churchill temetésén találkoztak egymással. Mivel ő 1966 áprilisában született, 1965 nyarán foganhatott meg. Állítása szerint Kamilla legalább 9 hónapra eltűnt a nyilvánosság elől a születése előtt, míg Károlyt Ausztráliába küldték.

Azt is mondta, hogy emlékszik arra, hogy amikor még gyerek volt, sokszor vitték különböző házakba Portsmouth környékén, ahol egy nővel kellett találkoznia és egy kis időt eltöltenie - szerinte ő Kamilla volt. A találkozások idején pedig a nevelőszülei és királyi testőrök vártak rájuk kint.
A Daily Mail szerint valószínűleg ez is hamis állítás. Károly herceg ugyanis 1948-ban született, és csak 16 éves volt, amikor részt vett Winston Churchill temetésén 6000 másik emberrel együtt. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy az akkor 17 éves Kamilla is ott volt-e, így arra sincs bizonyíték, hogy ott találkoztak volna először. Károly abban az időben Skóciában tanult, 1966 februárjában pedig azért utazott Ausztráliába, hogy a melbourne-i Geelong Grammar School Timertop nevű kampuszán töltsön el egy félévet. A herceg 1966 nyarán tért vissza az Egyesült Királyságba.

Eközben Kamilla 1965 márciusában lépett be a londoni társasági életbe, onnantól kezdve egész évben bálokra és partikra járt, számos fotó is készült róla. Úgy tudni, hogy pár nappal a debütáló bálja után egy Kevin Burke nevű férfival veszítette el a szüzességét, akivel egy évig jártak együtt. Burke állítása szerint nagyon jól megvoltak együtt, 1965 végén Kamilla mégis szakított vele. A későbbi hercegné állítólag Rupert Hambro-val kezdett új kapcsolatot, mielőtt szerelmes lett első férjébe, Andrew Parker Bowles-ba.

Ez időszak alatt egyáltalán nem mutatta semmi jelét annak, hogy terhes lett, vagy szült volna.
Úgy tudni, Károly és Kamilla csak 1970-ben ismerkedtek meg egymással a Windsor Great Parkban tartott lovaspóló mérkőzésen. A legenda szerint maga a hölgy mutatkozott be a hercegnek, ráadásul ezzel a mondattal: "Tudja, uram, a dédnagymamám volt az Ön üknagypapájának a szeretője - szóval hogy is van ez?" Ezzel VII. Eduárd brit királyra és ismert szeretőjére, Alice Keppelre utalt. Végül csak 35 évvel az első találkozásuk után, 2005-ben ment feleségül Károlyhoz, 10 évvel azután, hogy elvált első férjétől.