MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
„Elment a buli lelke

„Elment a buli lelke"

mafab.hu

Néhány érdekesség, amit talán a legnagyobb rajongók sem tudtak.

A Trónok harca színészei Belfastban gyűltek össze, hogy felidézzék a világot meghódító sorozat készítésének izgalmas, vicces és nehéz pillanatait. A közönség kizárólag a Trónok harca stábjából állt.

Jason Momoa stílszerűen egy vödör sörrel jelent meg a színpadon és beszámolt róla, hogy amikor az első évadot forgatták Belfastban, ő bizony a munkanapok végén nem mosta le magáról a sminket, de a helyiek szeme se rebbent, hogy egy kigyúrt fazon kihúzott szemmel járkál a kocsmájukba. O’Brian felidézte, hogy az egyik producer úgy fogalmazott a színész távozásakor a sorozatból, hogy „elment a buli lelke”, Momoa ugyanis nagy mókamester volt a forgatáson.

Egy másik páros is sztorizott egy vicceset a közös munkáról: Maisie Williams nevetve mesélte el, hogy abban a jelenetben, amikor Arya kiégeti Véreb nyakán a húst, hogy ne fertőződjön el a seb, a forgatókönyv szerint Rory McCann-nek félmeztelennek kellett volna lennie. A színész ezért őrült diétázásba kezdett, szinte csak csirkén (ez a baromfi visszatérő motívum!) és tojáson élt, még a piálást is abbahagyta, ezért a szokásosnál is mogorvább volt. Végül, amikor eljött az ominózus jelenet forgatásának ideje, az egyik stábtag közölte McCann-nel, hogy túl hideg van, úgyhogy magán hagyhatja az ingét…