MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Elmenekült a vőlegény, az egyik barátja vette el a menyasszonyt

Elmenekült a vőlegény, az egyik barátja vette el a menyasszonyt

24.hu

Kiderült, hogy a vőlegény nem csak simán eltűnt, hanem elmenekült a házasság elől.

A vőlegény egyik barátjához ment feleségül egy menyasszony Indiában, miután a vőlegény az esküvő napján elmenekült a házasság elől – jelentette a helyi sajtó. Az eset előző hét pénteken történt, Uttar Prades államban.

A Times of India című lap beszámolója szerint a násznép megérkezése után már elkezdték az esküvői szertartásokat, amikor a vőlegény rejtélyes körülmények között eltűnt az esküvő helyszínéről. A férfit egy ideig keresték, de aztán kiderült, hogy a vőlegény nem csak simán eltűnt, hanem elmenekült a házasság elől.

Az esküvő azonban nem ért véget. A Times információi szerint ugyanis a vőlegény egyik vendége felajánlotta a menyasszony családjának, hogy ott a helyszínen azonnal talál nekik egy megfelelő férjjelöltet a vőlegény barátai közül, ami meg is történt. A két családnak sikerült gyorsan megegyeznie, és az esküvő folytatódott – egy másik vőlegénnyel.

Az esküvő után a menyasszony családja feljelentést tett a rendőrségen a vőlegény és annak családja ellen. A helyi rendőrség ezt megerősítette a Times-nak, hozzátéve, hogy a vőlegény apja arra kérte a rendőrséget, hogy találják meg eltűnt fiát. Az ügyben még tart a nyomozás