MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Eladta az utolsó házát is, több bolygós életre készül

Eladta az utolsó házát is, több bolygós életre készül

24.hu

Elon Musk vevőt talált utolsó lakóingatlanára, írja a Mansion Global.

A vállalkozó 32 millió dollárért, átszámítva több mint 10 milliárd forintért hirdette a közel 1500 négyzetméteres kaliforniai villát, de mivel az üzlet még nem zárult le, a vásárló kilétét nem tudni, ahogy azt sem, végül mennyit fizetett érte.

A Forbes listáján jelenleg a világ leggazdagabb embereként számon tartott Musk júniusban a Twitteren közölte, úgy döntöttem, eladom az utolsó házamat. Egy nagy családnak kell majd benne élnie.

Nem sokkal később 37.5 millió dollárért dobta piacra, de mivel nem záporoztak érte az ajánlatot, 5.5 millió dollárt engedett a kikiáltási árból.

A házat szinte pontosan száz éve, 1912-ben építette egy francia nemes. Hét hálószoba, kilenc és fél fürdőszoba van benne, de ez még csak a kezdet: tartozik hozzá saját könyvtár, medence, és egy komplett kis szórakoztatóközpont is zeneszobákkal.

Nincs benne semmi meglepő, Musk számos technológiai újítást végzett a házon és komoly biztonsági rendszerrel szerelte fel.

Musk még 2017-ben vette az ingatlant 23.4 millió dollárért, tehát nem bukott azért rajta.

A milliárdos üzletember az elmúlt években kezdett el megszabadulni az összes lakóházától, mert saját elmondása szerint már a több bolygós életre készül.